Boer Zoekt Vrouw
IK Persoonlijk

Wie gaat er met wie vandoor? Het is weer tijd voor Boer Zoekt Vrouw hoor! Deel II

19/11/2018

Hey you!

Daar was ik weer. Vorige week deel 1 over het keuze moment van Boer Zoekt Vrouw. Helaas pindakaas had nog niet iedereen gekozen, dus werd gisteren eindelijk het verlossende woord gegeven door de laatste twee boeren. Zat ik goed?

Boer Jaap.
Mijn keuze: Marian
Zijn keuze: Marian
YES! Ook deze heb ik weer goed. Je verstaat er misschien helemaal niks van, maar uiteindelijk zijn er vlinders voorbij gekomen en die vlogen naar Marian. Helemaal leuk want ik vond dit ook wel een heel leuk setje. Nu niet alleen maar aan het werk maar ook lekker knuffelen en taart eten. Gelukkig begon boer Jaap tijdens het daten in de trein met Engelse spreuken en floepte hij er gisteren ook eentje uit.

Boer Marnix.
Mijn keuze: Bertine
Zijn keuze: Janneke
Tja, ik kan ook niet alles weten. Al was dit wel de lastigste vond ik en Yvonne denk ik ook. Een close call zoals ze dat noemen, maar ik denk toch dat hij verkeerd heeft gekozen. De liefde spatte er namelijk niet echt vanaf toch? Ik heb nog geen omhelzing gezien, zelfs niet na het keuze moment. Het is meer een soort van zaken relatie met een hoop gebruiksaanwijzingen. Wat een gezelligheid zeg. Wel fijn dat hij dezelfde lengte heeft als haar vader. Dat is dan wel weer een pluspunt.

Dus…
Dat was het dan. Volgende week de rest van de vakanties en ik ben wel benieuwd of er bedden uit elkaar worden geschoven. In ieder geval niet bij Steffi, Michelle, Wim en Jaap (als je het aan mij vraagt). Als ik Marit was (gekozen door Wim) had ik die vriendinnen van mij echt een keiharde trap gegeven. “Effe kijken of deze wel langer blijft!” Nou lekker dan, van je vrienden moet je het hebben. Gelukkig heeft Harrold (niet gekozen door Steffi) ook al een andere chick aan de haak geslagen en zo leven ze allemaal lang en gelukkig…

Of tenminste voor nu dan. Volgende week kijken we weer Boer Zoekt Vrouw verder en dan zullen we rond kerst wel een tussenstand krijgen. Ik heb in ieder geval van jullie genoten en wens jullie een hele hoop liefde toe! Nu weer terug aan het werk.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: