Famme
IK Samenwerkingen

Mijn samenwerking met Famme

15/11/2018

Hey you!

Een beetje het moment waar ik op hoopte… Natuurlijk blog ik omdat ik hartstikke leuk vind. Maar het is ook leuk om dingen gratis of met een fikse korting te krijgen. Dus toen Famme mij benaderde sprong ik een gat in de lucht! Mijn eerste samenwerking met sportkleding. Of deze samenwerking helemaal soepel verliep? Ik ga het jullie vandaag eerlijk vertellen.

Het merk Famme heb ik al eens voorbij zien komen, dus helemaal nieuw was het voor mij niet. Ik nam een kijkje op de site en kon eigenlijk niet kiezen tussen alle verschillende leggings. Toch maar een keuze gemaakt en binnen een paar dagen lag deze al op de mat. Als een blij kind trok ik weer het pakketje open. Meteen trek ik alles uit de verpakking om het gelijk te passen. Ik begin met een blauwe sportlegging, die zat gelijk al heerlijk. Vervolgens een wit shirtje, wat best wel strak zat… Dat hoort waarschijnlijk zo, maar ik voelde mij er niet helemaal lekker in, dus dat ging terug. Als laatste bestelde ik een groene trainingsbroek wat ook gelijk fantastisch zat.

Famme

Snel de kaartjes van de broeken geknipt, de blauwe legging weer aangetrokken en door. Voordat ik van huis vertrok zag ik een draadje hangen, die nog even snel afgeknipt en ik kon weer verder. Wat bleek? Dat draadje kon helemaal niet afgeknipt worden want binnen no time scheurde ik uit m’n legging! Ik schaamde mij helemaal kapot, want dit is mij nog nooit eerder gebeurd. Ik wist ook echt niet wat ik moest doen. Thuis gelijk alles uitgetrokken en nu kon ik twee dingen doen…

Of ik stuurde alles boos terug of ik legde de situatie uit en gaf ze nog een kans. Ik koos voor het tweede want die legging zat wel verdomde lekker. Al snel kreeg ik een heel aardig berichtje terug met dat ze het heel naar vonden en als ik een foto stuurde dat ik gewoon een nieuwe opgestuurd kreeg. Wat fijne berichtjes verder kreeg ik binnen een paar dagen weer een gloed nieuwe legging opgestuurd.

De volgende dag was ik in de ochtend vrij en heb ik de nieuwe legging de hele ochtend aangehad als test, om te kijken of deze toevallig wel heel bleef. ’s Middags gaf ik les, maar voor de zekerheid stopte ik nog een andere legging in m’n tas onder hem mom van: je weet maar nooit! Nu een paar weken en wasbeurten verder en hij doet het nog steeds!

Famme

Vandaar dat ik ook even gewacht heb met deze blog, ik wist namelijk niet zeker of ik hier heel blij mee was… Maar nu kan ik met volle overtuiging zeggen dat het zeker de moeite waard is. Ik weet bijna wel zeker dat dit één van m’n mooiste sportleggings is, waar alles mooi tot z’n recht komt. Met de groene broek is niks mis en ook deze heb ik al met veel plezier gedragen. Niet alle leggings kunnen 100% veilig zijn en waarschijnlijk had ik er toevallig net eentje met een klein foutje, kan gebeuren!

Ik ben in ieder geval heel blij met m’n spullen van Famme, wie weet wat ik in de toekomst nog meer ga bestellen!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: