Boer Zoekt Vrouw
IK Persoonlijk

Wie gaat er met wie vandoor? Het is weer tijd voor Boer Zoekt Vrouw hoor!

12/11/2018

Hey you!

Een paar weken terug schreef ik al twee blogs over BZV, ik vond het wel weer even tijd voor een update. Gisteravond de (halve) ontknoping maar of wij het hier allemaal met de boeren en boerinnen eens waren? Je gaat het lezen!

Boer Marnix.
Mijn keus: Bertine
Zijn keus: onbekend
Ik begin gelijk wel bij de lastigste, waarvan we niet eens weten of hij haar gaat kiezen, daar mogen we lekker nog een week op wachten. Dit is wel de moeilijkste boer tot nu toe, niet altijd even aardig tegen z’n vrouwtjes maar ik geloof wel met z’n hart op de goede plek. Nu nog even laten zien dat je een hart hebt.

Boerin Steffi.
Mijn keus: Roel
Haar keus: Roel
OMG yes. Vorige week had Steffi al last van wat vlinders en gelukkig waren die voor Roel! Ach ik vind Steffi zo lief en ik snapte al niet wat die gekke Harrold daar deed. Hij deed wel de meest komische lijfspreuken en daar zal vast een vrouwenhart sneller van gaan kloppen, maar lekker niet die van Steffi. Deze twee gaan zeker in de toekomst wat Boer Zoekt Vrouw baby’s maken.

Boer Jaap.
Mijn keus: Marian
Zijn keus: onbekend
He verdorie, ook hier moeten we nog een week op wachten. Een beetje een lastige kerel, al zeg ik het zelf. Vorige week liet hij blijken dat hij zich het meest aangetrokken voelt tot Petra maar ik heb het meeste vertrouwen in Marian. Al heeft hij ze bijna alleen maar aan het werk of op de bank gezet. Ik was allang naar huis gegaan.

Boerin Michelle.
Mijn keus: Maarten
Haar keus: Maarten
Eigenlijk zat ik de hele tijd op Maarten, vorige week twijfelde ik na wat watergevechten toch misschien over te gaan naar Ruud, want ik vond Maarten maar een beetje saai… Maar ik ben toch bij m’n eerste optie gebleven. En wat bleek? Die Maarten is helemaal niet zo saai! Ik had het net over Boer Zoekt Vrouw baby’s toch? Ik denk dat ze hier al gemaakt zijn. Hoppakee in één keer vol op der bek gepakt. Snap ik ook wel als je je zo lang ingehouden hebt. Al vond ik Ruud ook geen verkeerde peer. M’n moeder ook niet.

Boer Wim.
Had geen keus. Maar ik had in ieder geval wel voor Marit gekozen.
Eerst nog een beetje twijfel, maar de vonk is aan het einde van de aflevering toch overgeslagen. Ook deze boer heeft zich de hele tijd een beetje ingehouden maar gaat er nu vol voor. Beter want de spanning was de vorige aflevering ver te zoeken.

Gelukkig is Boer Zoekt Vrouw nog niet voorbij, volgende week de laatste twee en daarna we mogen we ook nog op vakantie! Dat is misschien nog wel m’n favoriete deel van deze hele serie.

Zat jij een beetje goed? Of heb je helemaal niks gevolgd?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: