nog niet klaar voor
IK Persoonlijk

Ik ben er nog niet klaar voor!

08/11/2018

Hey you!

“Ik ben er nog niet klaar voor!” Riep ik door de hele basisschool. Zei ik riep? Ik bedoelde eigenlijk schreeuwde. De hele school had ik bij elkaar gekrijst. “Je zou tot drie tellen en dit was twee!!”, schreeuwde ik nadat ik twee prikken tegelijkertijd kreeg. Hier was ik namelijk nog helemaal niet klaar voor en iedereen wist het. Sorry mam. En jij, ben je klaar voor deze blog?

Ik ben er nog niet klaar voor! Zei ik afgelopen weekend. Het was zondag avond en ik was helemaal kapot. Afgelopen weekenden niet echt heel erg rustig aan kunnen doen en op zaterdag werk ik, dus die zondag is zo voorbij. Ik was nog niet echt klaar voor de maandag, maar ook maandag staat zo weer op de stoep. Een beetje moe begin ik aan deze week en dat heb ik geweten. Dinsdag een beetje last van m’n keel, woensdag niet helemaal fit, alles allemaal een klein beetje. Vandaag helemaal niks op de planning. Gewoon wat van die kleine dingetjes die moeten gebeuren of waarvan ik wil dat ze gebeuren.

Ik ben er nog niet klaar voor! Niet voor deze winter. Want waar is de herfst gebleven? Ik heb hem niet gezien. In plaats van een dun deken lig ik nu elke avond onder een dubbel dekbed met een extra deken erover en afgelopen weekend zelfs met een kruik. Normaal als m’n wekker gaat, vlieg ik uit m’n bed (ja ik weet het, het is vrij bijzonder). Maar afgelopen weken kom zelfs ik met moeite m’n bed uit. Dikke truien de kast uit, wat ik persoonlijk helemaal niet erg vind en m’n dikste winterjas draag ik ook al een tijdje. Benen scheren? Dat kan morgen ook wel (iel bah? je gaat mij niet vertellen dat je dit ook al een keertje hebt gedacht).

Ik ben er nog niet klaar voor! Niet voor deze les. Denk ik voordat ik een les moet invallen. Vaak maak ik mezelf druk om niks. Ik ken mezelf en zorg er echt wel voor dat ik een les goed voorbereid en dat er helemaal niks aan de hand is, als ik voor de groep sta. Maar dat moment ernaar toe blijft vaak wel even een dingetje, vooral als de les nieuw is. Net zoals vandaag, ik wil morgen de nieuwe BodyJam geven, dus die gaan we vanmiddag maar even doornemen. Verder dus niet zo heel veel op de planning, gister avond het laatste beetje energie gegeven, dus vandaag vooral opladen voor morgen. Zodat ik helemaal klaar ben voor morgen!

En jij? Waar ben jij nog niet klaar voor?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: