sportieve update
Persoonlijke update Sport

Even een sportieve update

05/11/2018

Hey you!

Daar was ik weer! Afgelopen donderdag helaas geen blog… Ik wist niet waar ik de tijd vandaan moest halen, het was er een beetje bij ingeschoten, dus ik kon niet eens over helemaal niks wat schreven. Dat deed ik dan ook maar niet, sommige dingen gaan gewoon voor, aangezien ik hier niet m’n brood mee verdien (eigenlijk verdien ik hier helemaal niks aan, moet ik mij nog even een keertje in verdiepen maar eigenlijk vind ik dit ook dikke prima).

Vandaag even een sportieve update. Al een paar weken ben ik weer extra op m’n voeding aan het letten en probeer ik te trainen wanneer het mogelijk is. Ik heb weer de motivatie gevonden en doelen gesteld en ik ben heel benieuwd hoe de cijfers zullen zijn als ik over een paar weken weer op de weegschaal ga staan. Dat neemt niet weg dat ik etentjes oversla en geniet van hele lekkere dingen, die blijf ik ook gewoon lekker doen.

Sporten vind ik ongelofelijk leuk en ik ben blij dat het ook voor een groot deel m’n beroep is. Nou ben ik de ene week zelf drie keer in de sportschool te vinden en de volgende week maar één keer (ook al zou ik heel graag die drie keer willen halen). Afgelopen weken (en aankomende) heb ik best het wat hier en daar moeten invallen, kwam er een verjaardagsfeestje tussendoor waarvoor ik een dansles moest verzorgen en woensdag werd ik bijvoorbeeld wakker met knallende koppijn. Ga ik mezelf dan pushen om toch maar te gaan sporten? Nee. Vaak bepaal ik of ik ga trainen of niet door hoe ik wakker word. Ben ik moe, heb ik ergens last van of weet ik dat er een hele zware dag op mij te wachten staat? Dan sla ik over. Maar heb ik onwijs veel zin, zit ik vol energie, dan zie je mij echt wel in die sportschool staan.

Mijn voordeel is dat ik voor m’n werk ook heel wat stappen maak, maar dat neemt niet weg dat ik zelf trainen ook extra belangrijk vind. Alleen dan ben ik echt met mezelf bezig. Ik ben in ieder geval blij met hoe het nu gaat. En daarom zit ik lekker in m’n vel. Af en toe pak ik een lesje mee, probeer zoveel mogelijk zelf te trainen en geniet nog elke dag van m’n kwarkje maar ook af en toe van een stukje cheesecake. Ik merk dat ik elke keer weer een beetje sterker word en meer over mezelf leer. Goed naar je lichaam luisteren is misschien wel het belangrijkste wat er is. Wat een wijze woorden op de maandag he?!

De sportieve update in het kort: ik voel me goed!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply