Fitbit
Sport Tips & Workouts

Toch weer terug naar Fitbit

25/10/2018

Hey you!

Een tijdje geleden schreef ik een blog over twee verschillende smartwatches. Ik begon een paar jaar geleden met Fitbit en daarna ben ik overgestapt naar de Polar. Al een tijdje miste ik Fitbit een beetje en eigenlijk had ik die blog toen nooit moeten schrijven, binnen een paar weken was ik om. ’s Avonds laat scheurde ik naar de Media Markt, verkocht ik m’n Polar en was ik weer terug bij m’n oude vertrouwde Fitbit.

Hoe het bevalt? Dikke prima! Nu loop ik al een paar maanden rond met de Fitbit Versa, weer een iets luxer sport horloge. Zo ga ik elke keer weer een grote stap vooruit (en maak ik steeds meer stappen)! Nou ben ik zeker niet van plan binnenkort weer een nieuwe aan te schaffen. Hij komt dan wel van de Media Markt, maar ik ben niet helemaal gek. M’n portemonnee trouwens ook niet.

Wat is er zo leuk aan? Ten eerste vind ik Fitbit gewoon een heel mooi design hebben. Sportief maar het past ook bij gewoon wat nettere gelegenheden. Voor het display van je horloge heb je mega verschillende opties. Heel veel zijn gratis, er zitten er ook een paar bij waar je wel voor moet betalen. Dus stel je bent het zat met hoe je horloge eruit ziet, verander je gewoon je display (je kan zelfs een eigen foto instellen) en ook kan je het bandje verwisselen. Daarnaast is de app overzichtelijk en heb ik weer al m’n Fitbit vrienden terug (die ik lekker aan het inmaken ben). Behalve dan de dag dat ik deze foto’s maakte, die dag was het echt schrikbarend.

Fitbit

Vaak motiveert het mij ook om ’s ochtends even een klein rondje te lopen om zo wat stappen te maken. Dinsdag, woensdag en vrijdag haal ik mijn doel makkelijk, want dan geef ik de meeste lessen, maar de dagen erom heen moet ik toch echt m’n best doen. Wat ook fijn is, is dat je gelijk ook je calorie verbranding ziet. Zo weet ik een beetje hoeveel ik moet eten, zodat ik niet alleen maar af ga vallen. Dus ja, ik ben echt ongelofelijk blij met dit horloge! Wel denk ik dat de Polar misschien iets nauwkeuriger is, maar bij Fitbit is alles veel overzichtelijk en daar word ik heel gelukkig van.

Hebben jullie een smartwatch? Zo ja, welke?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: