IK besta vandaag 1 jaar
IK

IK besta vandaag 1 jaar!!

22/10/2018

Hey you!

Vandaag is het feest! Een jaar geleden schreef ik mijn eerste blog en ik leef nog steeds! In 1 jaar tijd schreef ik 111 blogs (met deze erbij 112), ging ik 5 verschillende samenwerkingen aan (de 6e is onderweg) en mag ik m’n handen dichtknijpen hoeveel mensen deze stukjes tekst lezen. Nog steeds doe ik het met veel plezier, dus ik blijf nog wel even zo doorgaan.

IK besta vandaag 1 jaar

Ongelofelijk blij ben ik met hoe het nu loopt, maar ook met hoe leuk ik het vind. In het begin misschien nog wat twijfels of ik het misschien maar gewoon moest laten. Je geeft jezelf toch vrij bloot, maar aan de andere kant heb ik ook wel altijd wat te vertellen. Toch maar doorgezet, want waarom iets niet doen wat je misschien wel heel erg leuk vind?

In het begin was ik nog niet heel erg geduldig. Anders stop ik er wel mee, want niemand leest dit, dacht ik na de eerste paar weken. Tijdens Kerst zitten we altijd met de hele familie… M’n nichtje vertelde dat ze m’n blogs wel eens las, m’n tante haakte erop in en de rest ook. Mooi, dat zijn dus al m’n lezers! Dacht ik toen. Nu weet ik dat niet alleen m’n lieve familie ze leest, maar ook nog best wat andere mensen. Maar m’n trouwe lezer en liker blijft toch echt m’n moeder. Die af en toe ook zegt: “Hmm, dat zinnetje is wel heel erg schep, misschien moet je dat er even uithalen…”

Even een top 5 van de blogs die het meest gelezen zijn:

#5: Wie, Wat, Waar, Waarom & Hoe? IK aan de tattoo
#4: Transformatie alert!! Van bolle wangen naar bolle billen…
#3: Zomerse salades: De lekkerste top 3!
#2: HKMX by Hunkemöller getest door niemand minder dan… IK!
En dit ga je niet geloven… *tromgeroffel*
#1: De dochter van de groenteboer

Uit het niets verzamelden alle groenteboeren zich rond mijn blog. Er werd massaal geliked (dus niet alleen m’n moeder), gereageerd en zelfs gedeeld. In een paar dagen stond mijn laatste blog stipt op nummer 1! Ongelofelijk verrast, maar wat vind ik dit leuk. M’n vader zei ook gelijk: “Misschien kunnen we ook een keer iets met soepen doen?” We gaan het zien, wie weet in de toekomst. Voor nu ga ik gewoon nog even lekker door en we zien wel hoe het loopt.

IK besta vandaag 1 jaar

Wat vond jij de leukste blog van afgelopen jaar? En waar zou je meer over willen weten?

-IK-

2 Comments

 • Reply
  Anne's plek
  24/10/2018 at 07:33

  Gefeliciteerd! Dat er nog vele jaren mogen komen 😉

  • Reply
   isabellakok
   24/10/2018 at 08:16

   Lieef! Dankjewel, daar gaan we wel voor!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: