Dansen met Timor
Dans Uitstapjes

Dansen met Timor dankzij: OneFit!

05/10/2018

Hey you!

Maandag avond zag ik via Instagram aan foto voorbij komen, iets met een dansante uitstraling en iets wat mij wel beviel. Ik klikte op de foto, zag niemand dan Timor in actie en las verder wat er onder de foto stond. Dansen met Timor? DAT WIL TOCH IEDEREEN?! Snel tagde (is dit een woord? nu wel) ik m’n beste vriendinnetje, want hoe gaaf zou dit zijn? Dinsdag tijdens m’n dansles hoorde ik het goede nieuws! Wij mochten die donderdag naar Rotterdam om daar de nieuwe Pop-Up store van OneFit te bezichtigen en Timor in levende lijve ontmoeten. De meeste dromen zijn bedrog Marco? Nou, deze niet!!

De hele dag voelde ik mij een beetje als zo’n verliefde puber. Ruim op tijd al bij de trein (ook voor het eerst) al helemaal aangekleed en wel. Hyper actief richting Rotterdam, ook weer ruim op tijd. Op het station nog even wat gegeten, anders waren we wel heeeel vroeg. Toch hebben we het voor elkaar gekregen om als eerste binnen te lopen, in een mooie witte ruimte. Daar konden we ons omkleden en stonden er allemaal lekkere drankjes voor ons klaar. Wij als amateurs van dit soort evenementen hadden netjes ons eigen flesje water meegenomen, dat was dus niet nodig. We werden onwijs vriendelijk ontvangen en toen liep ineens, jawel, Timor binnen!

Dansen met Timor

Iedereen maakte zich klaar (wij die de prijs hadden gewonnen samen met andere influencers) en dan konden wij eindelijk, perfect op tijd, beginnen! Dansen met Timor, wat was dat gaaf zeg. Gelukkig was het dansen goed te doen, warm was het wel (waar dat precies door komt geen idee) maar dat mocht de pret niet bedrukken. De groep was niet heel groot, iedereen had genoeg ruimte en ik ging gewoon lekker voor z’n neus staan. Tja, die kans krijg je maar één keer toch? Weer wat nieuwe dingen geleerd en vooral onwijs veel lol gehad. Een middag om niet te vergeten! Gelukkig is alles vastgelegd dus kan ik het niet zo vaak terug kijken als ik wil.

Dus OneFit Rotterdam onwijs bedankt voor deze kans! We hebben er enorm van genoten, al vanaf het moment dat we binnen kwamen. Helaas moesten wij weer snel naar huis, terug naar het normale leven want er moest verder gewoon weer les gegeven worden. Aan het einde nog een goodiebag in ontvangst mogen nemen met veel lekkers. EEN TOP DAG! Thanks Timor voor weer even het besef dat ik het mooiste beroep heb en thanks voor m’n beste vriendinnetje die deze middag gezellig met mij mee was! We hebben ons voorbeeldig gedragen, ik hoor namelijk net dat we nog een keer terug mogen komen, dus OneFit: tot snel!

Dansen met Timor

Jullie ook een leuke donderdag gehad?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: