New Room
IK Persoonlijk

Special Edition: Happy New Room!

27/09/2018

Hey youuuuuu!

YESYESYES, ik ben super blij! Eindelijk het laatste dingetje van mijn Mini Bucket List afgestreept! Ik kan een nieuw lijstje maken want deze is af. Vandaag een kijkje in m’n kamer: Happy New Room!

Before.
Ja, ik ben zo’n truus die het liefst alles bewaard. Kaartjes, labeltjes, boekjes het maakt niet uit. Geef het mij en ik hang het op, in m’n kamer. Ik voel mij ook wel eens een hamster. Daarom werd ik al een tijdje een beetje gek van m’n eigen kamer. De kleur roze was ik al een poos zat, geen idee wat ik daar ooit leuk aan heb gevonden, maar dit was wel even nodig. Niet alleen voor het plaatje, maar ook een beetje voor m’n hoofd. Voor het plaatje gaat het ook een hoop schelen hoor, ik zal nou eerder foto’s in m’n kamer gaan nemen als voorheen (ook omdat ik nu zo’n mega spiegel heb!) en omdat ik gewoon meer ruimte heb. Wat zooi weg gedaan, in dozen gestopt, iets anders ingericht en hoppa een heel ander gezegd, A New Room!

Muggen kon ik ook niet meer echt vinden als die er vlogen. Niet alleen omdat het zo vol stond, maar ook omdat ik er heel wat had platgeslagen en gewoon niet had weggehaald… Het liefst zat ik met het voorbereiden van m’n lessen beneden, maar nu zal ik hier ook wat vaker te vinden zijn. Nog even een paar foto’s van hoe het was:

After.
Een heel ander gezicht vind je niet? Kan ook niet anders, het is een hele andere kleur! Er zijn wat spullen weg en eigenlijk is er niet heel veel bijgekomen (schouderklopje voor mij). Nu een hoekje waar ik m’n lessen kan voorbereiden en eventueel wat yoga kan gaan doen zonder dat ik m’n handen keihard ergens tegenaan stoot. Een stuk rustiger, misschien op sommige plekken een klein beetje kaal, maar dat is zo weer opgevuld! Beter eerst dit, dan dat ik gelijk weer helemaal gek word. En stel er vliegt een mug m’n kamer binnen… Heb ik die nu zo gevonden! Misschien is het nog niet helemaal af, maar ik kon niet wachten met het laten zien! Net nog even langs de Action geweest omdat er een lijstje naar beneden was gedonderd (zo handig ben ik).

Even een kleine impressie van hoe het er nu uit ziet:

New Room New Room New Room

Happy New Room! Hoe vinden jullie het geworden?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: