Boer Zoekt Vrouw
IK

Speeddaten in de trein, Boer Zoekt Vrouw is zo fijn!

24/09/2018

Hey you!

Vorige week mijn eerste Boer Zoekt Vrouw blog geschreven. Ik wist niet zeker of er een tweede zou komen maar na het zien van de aflevering van gisteren kon ik het toch niet laten! Wat is het toch een heerlijk programma en wat moet ik mij af en toe inhouden. Ik probeer het daarom ook zo netjes mogelijk te houden.

Boer Zoekt Vrouw, dit jaar drie mannen en twee vrouwen. Ik zei al: “Kunnen ze niet allemaal met elkaar?” Mijn vader had dezelfde gedachten. Maar nee, iedereen krijgt deze aflevering tien dates in een trein. Lijkt ons (in huize Kok) een beetje een gedoe, een beetje lawaaierig maar toch. Het was zeker een heerlijke aflevering.

Boerin Steffi zie je in het begin al met het stoeien en sorteren van alle brieven. Alles nog even doorlezen want iedereen heeft iets anders en iets speciaal geschreven. Want de brief van Jantje sprong eruit, maar die van Pietje ook. Zo citeert zij uit haar hoofd wat zinnen van elke brief, maar aan het einde de namen onthouden… Ho maar! De eerste date begint ook heel lekker: “Ja het is wel allemaal heel veel gedoe.” Je weet toch waar je aan bent begonnen? Sukkel. Heel eerlijk vind ik Steffi wel echt geweldig. Ik had niet verwacht dat ze zo spraakzaam zou zijn en zo lief wat ze dan ook nog zegt: “En dat je uitgenodigd wordt en dan ook nog komt.”

Boer Jaap begint elke date met wat Engelse uitspraken waar je eigenlijk helemaal niks van verstaat. Iets met een second chance ofzo, maar als het goed is ziet hij iedereen op de speeddate voor het eerst. De vrouw die bij boer Jaap het meeste opviel was de mevrouw met de rode krullen inclusief een slotjes beugel (ik moet mij op dit moment heel erg inhouden). Telkens trok ze haar mond best wijd open waardoor je heel goed der tanden kon zien, good shot cameraman! Toen deze mevrouw als eerste werd gekozen, waren wij verbaasd. Best wel heel erg verbaasd.

Boer Marnix had z’n babbel goed klaar en z’n vragen. Volgens mij was hij vroeger ook een kind dat altijd vroeg: Waarom dan? Waarom is dat zo? Bij elk antwoord dat werd gegeven: Want? Waarom? Lekker luchtig zo op de eerste date. Alle vrouwen die hem proberen te temmen, good luck! Want hij krijgt echt niet 99 van de 100 keer zijn zin… En waarom zou je als je iemand net ontmoet meteen al bij de voeten voelen?

Boerin Michelle, vind ik eigenlijk gewoon heel leuk. Ik geloof ook eigenlijk niet dat zij boerin is. Alleen de groene jurk die vorige week al klaar hing, snapte ik niet zo goed, maar dat kan een keertje gebeuren.

Boer Wim, is toch ook zo’n schatje?! Lekker over wormen praten, wie wil dat nou niet? Boer Wim gaat er wel komen en ik weet denk ik al wie hij gaat kiezen! Over boer Wim had ik eigenlijk ook niet zoveel. Hebben jullie dat ook? Bij elke close-up aan het einde als de boeren en boerinnen van Boer Zoekt Vrouw moeten kiezen dat je dan heel hard: “NEE!” “Ja die denk wel!” “Nee jongen, wat doe je?!” “Ja, dat past wel…” aan het roepen bent? Of ben ik dan gewoon heel fanatiek?

Nou iedereen van Boer Zoekt Vrouw, ik heb weer genoten!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: