gewoon even dankbaar
IK Persoonlijk

Gewoon even dankbaar.

20/09/2018

Hey you!

De laatste tijd spring ik van de hak op de tak. De ene week schrijf ik over Boer Zoekt Vrouw, de andere week over sport en soms gewoon over helemaal niks. Maar daar gaat verandering in komen, dat beloof ik! Vandaag ben ik gewoon even dankbaar.

Afgelopen weken heb ik ongelofelijk veel lessen gegeven. Het was niet alleen de aftrap van een nieuw dansseizoen maar ook gaf ik volop sportlessen. Sommige gaf ik al, sommige voor inval en sommige omdat ik dat over een paar weken ga overnemen. Allemaal heel leuk, maar ook best wel zwaar. En nee, ik ga hier zeker niet over zeuren want vandaag ben ik gewoon even dankbaar. Dankbaar dat ik de lessen mag geven, dat m’n lichaam mij niet in de steek laat en dat ik soms sterker ben dan dat ik denk.

Het zelf trainen de laatste tijd even op een laag pitje, met de lessen train ik zelf ook mee en het leek mij niet echt verstandig. Volgende week wil ik dit wel weer oppakken. Hoe? Dat weet ik nog niet. Misschien ga ik verder met CrossFit, misschien ga ik wel weer met gewichten smijten en misschien schakel hulp in om te kijken wat het beste bij mij past. Ik heb het wel eens vaker verteld… Ik vind alles leuk, zou het liefste alles doen maar dat gaat helaas niet, dus dan gaan we kiezen voor waar ik het meeste resultaat mee boek.

Tja, zelf ben ik ook niet echt tevreden over m’n blogs van de laatste tijd. Ik word wakker en denk: Oh ja het is vandaag donderdag, waar gaan we vandaag eens over schrijven? De kwaliteit ligt niet heel erg hoog, al zeg ik het zelf, maar daar gaat heel snel verandering in komen! Mijn laatste puntje van m’n Mini Bucket List wordt volgende week namelijk afgewerkt! Mijn kamer is volgende week wit! Wat niet alleen voor een hoop rust gaat zorgen (ik werd helemaal gek van roze en bruin en alles wat erin staat) maar er ook voor gaat zorgen dat ik mooiere foto’s in m’n kamer ga maken. Dan kan ik eindelijk blogs schrijven over m’n sportkleding, yoga houdingen en noem maar op. Het is niet dat ik te weinig inspiratie heb, ik kan er nu nog niet heel veel mee omdat ik er geen mooie foto’s bij kan maken. Hoe blij kan je worden met een witte kamer he?

Dan nog even terug naar die groepslessen die ik geef. De laatste tijd komen er steeds meer mensen naar mij toe om te vertellen dat ze de les leuk vinden, gewoon om even een complimentje te geven. Daar ben ik ook gewoon even dankbaar voor, heel dankbaar. Dan is het harde werken niet voor niks en is het alleen maar goed nieuws dat niet alleen ik het leuk vind, maar dat ook andere mensen hier gelukkig van worden! Dus blijf lekker naar mij toe komen, dat vind ik alleen maar heel leuk!

De laatste tijd dus een beetje aan het zoeken. Ga ik elke week iets vast terug laten komen of schrijf ik gewoon over van alles en nog wat? Ga ik schrijven over m’n sport progressie, over Boer Zoekt Vrouw of over heel iets anders? Jullie en ikzelf gaan het zien. Voor vandaag is dit weer het einde van de blog. Dan weten jullie in ieder geval dat ik niet stil zit. Vanaf volgende week ga ik dingen beter plannen zodat ik hopelijk iets meer rust krijg. Maar dat plannen, ben ik nooit echt goed in geweest…

Welke blogs lees jij graag?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: