Boer Zoekt Vrouw
IK

Boer Zoekt Vrouw in huize Kok

17/09/2018

Hey you!

Al de hele week waren we er klaar voor, Boer Zoekt Vrouw gaat weer beginnen! Na het voorstellen het hele huis al laaiend enthousiast, nog even wachten, maar gister avond was het zo ver. Elke week een nieuwe aflevering, smullen geblazen. Wij zitten trouw op de bank aan de buis gekluisterd. Kom maar op met Boer Zoekt Vrouw!

Heerlijk zeg, die Hollandse nuchterheid van alle boeren en boerinnen, allemaal op zoek naar een maatje. Ik zou al aan de hond van Yvonne Jaspers genoeg hebben, maar goed. Er zijn toch best heel wat brieven geschreven! En tijdens zo’n aflevering blijft het ook op onze bank niet stil, alleen daar al zou je een televisie programma over kunnen maken. Met mijn vader die het elke keer weer probeert: “Het zou toch leuk zijn als er een keer een groenteboer meedoet he?!” De één verbouwt champignons, de ander heeft een hoop koeien, een heel assortiment aan verschillende beelden en persoonlijkheden.

De één heel luchtig, de ander totaal niet en komt met lijfspreken zoals “Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg!” Ja sorry, maar dan kan je mij al opvegen. Of: “Deze brief is met de hand geschreven, wel echt knap!” Nou uh, ik kan ook schrijven, ben ik dan ook knap? En laten we de boer die meteen een hooiberg op moet met een vrouw die hij eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt. Goh, wat zou je je ook een beetje lullig moeten voelen als je maar negen brieven krijgt. Het is beter dan niks, dat zeker. Want een echte boer Tom zat er dit jaar niet tussen.

Mijn maag knort aan alle kanten omdat al het gebak, appelflappen en chocolade uit de kast wordt gehaald en daar zit ik dan, braaf aan m’n kwarkie. En wat lullig van die Yvonne he, eerst alleen drie brieven uit de tas halen en daarna een hele lading te voorschijn halen… Volgende week gaat het echte Boer Zoekt Vrouw feest beginnen en kan Lucky TV weer aan de slag. Nou boeren, zet hem op! Ik kijk met jullie mee, zal zeker met jullie mee beslissen en hoop dat jullie de liefde van jullie leven vinden!

Wie vindt dit nog steeds meer een heerlijk programma?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: