helemaal NIKS
IK Weetjes

Weetje: Vandaag doe ik helemaal NIKS!

13/09/2018

Hey you!

Vandaag doe ik helemaal NIKS! Ja dat kan je wel leuk zeggen, maar voor mij is het wel even een dingetje. Na een paar uur word ik meestal al helemaal gek. En nee, ik ga niet helemaal niks doen, nou ja weet je wat, ik leg het wel even uit…

Afgelopen dagen heb ik veel sportlessen en danslessen gegeven. Niet iets schrikbarend, want dat is ten slotte gewoon mijn baan. Deze week val ik een paar extra lessen in, volgende week ook en dat is vaak alleen maar heel leuk. Maar een aanslag op je lichaam, dat is het zeker! Sowieso heb ik al respect voor mensen die twee of meerdere sportlessen achter elkaar geven. Mijn benen zijn namelijk na één les al redelijk verzuurd.

Dus vandaag een dag met helemaal NIKS of zonder iets, het is maar net hoe je het bekijkt. Ja, er staan wel dingen op de planning. Er moeten lessen worden voorbereid, m’n nagels moeten worden gedaan en binnenkort staan er nieuwe dingen op het programma die ik best wel een beetje spannend vind. Dingen die ik best wel een beetje spannend vind, kosten extra energie want deze tante gaat niet onvoorbereid ter werk. Eigenlijk moet alles in één keer perfect gaan. Dat gaat niet altijd, weet ik.

Maar als die lessen klaar zijn, met m’n nagels mooi in de lak, ga ik languit op de bank (het liefst met een dekentje, even kijken of het weer het toelaat, anders wordt het lekker zweten) zet ik een kopje thee en kijk ik Dance Dance Dance terug of zet ik gewoon een serie aan. Dus helemaal NIKS wordt het niet, maar dat is ook niet echt voor mij weggelegd.

Dit is al best wel knap voor mij hoor! Wat ook knap is, is dat ik nu al 1,5 week niet ‘echt’ heb gesport. Zelf dan hè. Ik zou het best willen, maar dan krijg ik ruzie met m’n lichaam en mensen zoals m’n ouders enzo en dat moeten we niet hebben! Zeker nu niet. Eigenlijk ook niet echt een mega spetterende blog, dus komende tijd als ik weer iets meer tijd heb, ga ik m’n uiterste best doen! Dan weten jullie in ieder geval waar het een beetje aan ligt.

Maar wat doe je eraan? Helemaal NIKS!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: