Een week met IK
IK Persoonlijk

Een week met IK #1. Inclusief mega macarons..

27/08/2018

Hey you!

Toen ik het had over een week dagboek bijhouden dacht ik, waarom niet gelijk? Dus ik ben afgelopen week aan de slag gegaan! Soms was ik het even bijna vergeten om alles bij te houden, maar uiteindelijk is het weer een leuke week geworden. Een week met IK, Lezen jullie mee?

Maandag.
Ik begin de dag met m’n nieuwe hobby, namelijk Crossfit! Het duurt even voordat ik alles doorheb, zweetdrubbels all over my body maar een heerlijk voldaan gevoel. Moe spring ik onder de douche en chill ik hem even op de bank en kijk ik een aflevering the good wife (nieuwe serie waar ik aan ben begonnen, weet nog niet of ik dit blijf doen). Na m’n lunch had ik afgesproken met m’n vader om even een paar uurtjes te helpen in de winkel, dus dat doe ik dan. Eenmaal terug thuis, diner in m’n buik, toch wel heel moe. Ik besluit om even een power nap te doen voordat ik m’n Bodypump ga geven. Na een half uur schrik ik wakker, spring ik uit m’n bed, geef ik m’n les en race ik daarna door naar m’n beste vriendinnetje die ik eindelijk na haar vakantie weer zie!

Dinsdag.
Een beetje een gekke dag. Ik denk dan ook de hele tijd dat het woensdag is. Deze dag begin ik met een lesje body attack van m’n lieve dans/ sport collega, daarna heel erg uitgezweet en even wat gedronken (volgens mij ben ik 5 liter zweet verloren dus dan mag het ook wel). Thuis op de bank geploft en toen? Ja niet zo veel meer. Ik was ook best moe (goh hoe zou dat toch komen) dus niet heel veel gedaan. Wel alvast weer begonnen aan het voorbereiden van de danslessen. Daar heb ik in de zomervakantie een week of zes voor maar vaak gebeurd alles op het laatste moment, dit jaar dus niet helemaal. In de avond richting het kamp waar m’n vriend leiding is.. Misschien dat ik mij daarom een beetje gek voelde, misschien toch een beetje gemist?

Woensdag.
O ja, sorry woensdag.. Ik was je bijna vergeten. Deze maand val ik ergens in en geef ik een uurtje Bodypump in een sportschool in Lisse. Voordat ik daarvan terug ben is het alweer middag, eet ik m’n broodje en chill ik even op de bank. Daarna toch echt even m’n klerenkast uitzoeken. Vorige week al een deel gedaan, nu was de rest aan de beurt. Tussendoor langs Niels die nu terug was van kamp, even lief laten slapen en m’n kamer nog een beetje opgeruimd. Na het eten m’n auto in, m’n beste vriendinnetje ophalen en lekker gaan boksen. Als klap op de vuurpijl nog een stuk worteltaart op met gemberthee en m’n avond was compleet! Ps. ik heb een nieuwe verslaving die je op de eerste drie foto’s kan zien.. Weet jij wat het is?)

Donderdag.
Eerst maar eens even een rondje lopen, want van al m’n Fitbit vrienden sta ik niet bovenaan en dat ben ik niet gewend. Dus na een lekkere wandeling begin ik maar gelijk weer aan het voorbereiden voor het nieuwe dansseizoen en pak er wat liedjes van K3 en Kinderen voor Kinderen bij. Van zulk soort liedjes word ik serieus ook echt vrolijk. Niels was vandaag ook vrij dus ‘s middags heel even naar Amstelveen geweest. Waarom? Geen idee, ik had niks nodig. Ja een zwarte sportlegging maar na 6 no squatproof leggings gepast te hebben was ik het zat en bestelde ik een nieuwe set op internet. Verder even een beetje bijgekomen van het sporten van de afgelopen dagen. Vandaag besluit ik dan ook verstandig om niet te gaan, goed he? ‘s Avonds nog even zeiknat geregend, de nieuwe Womens Health gelezen en gaan slapen. Moet ook gebeuren.

Vrijdag.
Beetje kut geslapen maar dat mag de pret niet bederven. Vandaag begin ik weer met wat sporten! BodyJam om precies te zijn, want over een paar maanden mag ik deze les invallen! Echt een hele leuke les ook trouwens. Meteen daarna geef ik zelf BodyPump #heavyshit en knal ik even een eiwitreep naar binnen, want daar krijg je best honger van. Snel naar huis, douchen, broodjes eten en door naar de groentewinkel om daar even wat uurtjes bij te springen. Eenmaal thuis heeft m’n lieve zusje een heerlijke Poke Bowl gemaakt en drink ik nog even thee met m’n lieve vriendinnetjes.

Zaterdag.
Vandaag moet er gewoon weer gewerkt worden in de winkel van m’n ouders. Tot een uurtje of twee, daarna duik ik terug m’n bed in. Ik was zo moe en heb ook echt een uur diep geslapen. Toen ik wakker werd nog even XCORE doorgenomen, gedoucht (slim he ik wist dat ik nog ging zweten) daarna door naar Niels en aan zijn opa ons fotoalbum van Cyprus laten zien. Snel naar huis want Dance Dance Dance is weer begonnen, dus ik lig chill op de bank!

Zondag.
Gisteren niet gesport, dat gaan we vandaag even anders doen. Weer richting de sportschool voor een lesje BodyJam samen met m’n beste vriendinnetje en ook m’n zusje ging gezellig mee! Een goed gezellig begin van de dag. Even een twijfel over wat Niels en ik de rest van de dag wilden toen, maar uiteindelijk toch in de auto gestapt richting Bataviastad. Mega druk, mega veel kleine kinderen maar aan de andere kant ook gezellig. Allebei naar huis met één nieuw shirtje, verder niks (knap he?!). Na het eten even langs mijn opa en oma want ook die hadden ons vakantieboek nog niet gezien..

En toen was het weer maandag! Zo te zien ben ik tussendoor veel aan het chillen en aan het sporten, welcome to my life! Ik weet nog niet helemaal zeker of ik dit iedere week ga doen. Straks is m’n vakantie voorbij en ziet elke week er een beetje hetzelfde eruit, dus ik houd jullie op de hoogte! Zo blijft het spannend toch? Een week met IK, vonden jullie het wat?

Let me know!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: