Mini Bucket List
IK Persoonlijk

Weet je nog? Ik had een Mini Bucket List toch?

23/08/2018

Hey you!

Het is alweer een tijdje geleden, bijna vier maanden om precies te zijn. Maar vandaag blik ik even terug op de Mini Bucket List die ik voor mijzelf bedacht had. Kleine dingen, grote geluksmomentjes. Hoe staat het ermee? Zijn alle dingen volbracht, of is er nog werk aan de winkel?

Crossfit.
Dit heeft nog een hele tijd geduurd, maar vorige week was het eindelijk zo ver. Ik weet niet waarom ik mij hier zo druk over heb gemaakt, want het was nergens voor nodig. Fantastisch vond ik het, dus na vorige week maandag, ging ik donderdag ook. Zelfs afgelopen maandag begon ik de week ook weer met Crossfit. Ik ga nog niet te veel verklappen, want hier komt nog een aparte blog over. Misschien komt er elke week wel een sportblog of een weekblog online, daar ben ik nog niet helemaal over uit.

(Mini) yoga vakantie.
Het tweede onderdeel van m’n Mini Bucket List. Toeval bestaat niet want al snel boekte ik een ticket naar Portugal. In oktober zal dit plaats vinden en ik vind het mega spannend. Nog nooit alleen op vakantie geweest. Nou ben ik niet alleen en ken ik de twee teachers die meegaan wel, maar toch. We gaan het beleven! Ik weet in ieder geval wel dat ik super veel ga leren. Is het niet over mezelf, dan is het wel over yoga.

Kamer make-over.
Helaas is dit nog niet echt gebeurd. Maar ook dit staat op de planning. In oktober wordt m’n kamer helemaal wit geverfd en daarom ben ik nu al af en toe wat dingen aan het uitzoeken. Vorige week en gisteren was m’n kledingkast aan de beurt en dat was ook wel even nodig. Dan kom je er achter dat je toch best veel hebt en ook dat er best wat dingen weg kunnen. Nu de rest van m’n kamer nog zodat ik daarna ook dit van mijn Mini Bucket List kan afvinken!

Lange haar terug.
Dit gaat de goede kant op. Voor m’n vakantie ben ik nog even op bezoek geweest bij de kapper en alleen de puntjes zijn eraf gegaan. Ik ben er nog niet waar ik wil zijn, maar als we zo door gaan kan er niks mis gaan. Hoop ik.

Blokjes.
Tja, die krijg je niet zomaar. Was het maar zo’n feest. Vooral niet in de zomervakantie met alle etentjes en ijsjes. Ik hoop dat Crossfit hier misschien wat aan kan bijdragen en zo niet, moet ik misschien iets anders gaan zoeken. Straks eerst maar even afwachten hoe m’n lichaam reageert als alle lessen weer volop gaan beginnen.

Dansles volgen.
Ook dit heb ik snel voor elkaar gekregen zoals je hier kunt lezen. Het was geweldig en ik hoop dat ik in m’n vakantie ook nog even een keer een lesje mee kan pikken. Wat ik trouwens ook heel graag wil doen is yoga in van die doeken. Als het goed is gaat dat volgende week gebeuren.

Zo zie je maar dat ik best heel wat dingen voor elkaar heb gekregen met mijn Mini Bucket List. Als je maar doelen stelt die haalbaar zij. Het hoeft, zoals je ziet, niet gelijk iets heel groots te zijn. Ik werd al super blij van een dansles namelijk. En als het goed voelt, waarom zou je het niet vaker doen? Je kan beter een doel stellen wat haalbaar is in een kortere tijd, dan iets wat misschien een paar jaar gaat duren..

Wat staat bovenaan jouw Mini Bucket List?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: