Wereldkaarten
IK Samenwerkingen

Met Wereldkaarten.nl de wereld rond!

20/08/2018

Hey you!

Het is alweer even een tijdje geleden dat ik een samenwerking ben aan gegaan. Niet omdat er niemand met mij wilde samenwerken, maar omdat er niks interessants tussen zat. Totdat Wereldkaarten mij benaderde met de vraag of ik interesse had in een mega grote wereldkaart. Ja, ik wil! Dus ja, dit is een gesponsord bericht. En ja, ik zal maar even doorlezen als ik jou was.

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, in allerlei soorten en maten. Kaarten van de hele wereld, kaarten van Nederland of een kaart van alleen een stad zoals bijvoorbeeld Amsterdam. Mix dit met elkaar en je hebt een hele leuke combi voor in je woonkamer. Nu zie ik vaak dezelfde wereldkaarten voorbij komen. Wat ik jullie al eens heb gemeld.. Ik ga graag met de trend mee, maar dan wil ik het net weer even anders. Dat kan dus met deze wereldkaarten! Op de website heb je honderden verschillende kaarten in verschillende kleuren op verschillende doeken. Ideaal en anders dus. Zo kan je een wereldkaart laten afdrukken op kurk waar je dan van die leuke prikkers in kan prikken of je bestelt een ouderwetse wereldkaart  die vroeger op school had of je kan gewoon deze mooie wereldkaart of foto naar keuze op canvas doek laten drukken.

Wereldkaarten

Even een leuk feitje over mij (misschien dat meerdere mensen hier last van hebben). Ik zal nooit een shirt kopen met het vrijheidsbeeld van New York erop, omdat ik er niet ben geweest. Ik zal geen trui kopen met een tekst over koffie, want ik vind koffie smerig. Ik heb wel eens een trui aangehad met avocado’s erop. Maar avocado’s zijn ook niet helemaal mijn ding, dus die trui ging ook terug. Ik zal dus ook niet zo snel een wereldkaart kopen (of aannemen zoals nu) als ik alleen maar alle hoeken van Nederland had gezien. Ik begin steeds meer van de wereld te zien, te bewonderen dus ik vond dat ik dit wel in ontvangst mocht nemen!

Vroeger, toen ik nog met mijn ouders op vakantie ging, bleven wij vaak in Nederland. Helemaal niet verkeerd want ik heb echt de tijd van m’n leven gehad met Iggy de Egel, gedanst in de mini disco, elke bingo avond deed ik mee, hele goede vrienden gemaakt, kaartspelletjes gespeeld en ook in badminton waren wij steengoed. Maar toen ik zelf op vakantie ging, wilde ik wel meer van de wereld zien. Zo ben ik al in Spanje, Mallorca, Turkije, België, Macedonië, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Kos, La Palma, Curacao en nu dus ook Cyprus geweest. Daarnaast vlieg ik in oktober naar Portugal (binnenkort meer over). Best al een lijstje dus! Nu weet ik ook wel dat de wereld uit nog veel meer landen bestaat en die kan ik nu allemaal goed bekijken op deze wereldkaart. Ook gelijk super handig trouwens. Ik was altijd wel goed in topografie, maar zodra ik de toets gemaakt had, wiste m’n hersenen alles weer uit.. (op deze foto wijs ik Nederland aan, dat weet ik dan wel super goed te vinden)

Wereldkaarten

Vorige week kwam deze wereldkaart binnen en hij kon zeker niet door de brievenbus. Wat een mega groot, mega mooi ding! Heel voorzichtig uit de verpakking gehaald en een hele tijd naar gekeken, hier ben ik heel blij mee!

Dus super bedankt Wereldkaarten! Deze wereldkaart is hier te bestellen in verschillende maten! Kijk lekker rond en als ik jou was zou ik er ook maar eentje bestellen! Ook super leuk als cadeautje toch?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply