Lief Leven
IK Persoonlijk

Te lief van Lief Leven

10/08/2018

Hey you!

Al een tijdje volg ik Lief Leven op Instagram voor de leuke, rijmende, inspirerende teksten die ze daar plaatsen. Vorige week lag ik nog lekker bij het zwembad en sprong ik een gat in de lucht toen ik dit voorbij zag komen, dit moest ik bestellen! Wat dan precies? Dat zal ik je eens haarfijn uitleggen. En nee, dit is geen blog over een samenwerking of iets, gewoon omdat ik ook lief ben. En enthousiast!

Dus ik had dat gat in de lucht gesprongen, want ik zag zes hele mooie wens armbandjes in zes verschillende kleuren. Die moest ik hebben! Meteen speurde ik de website van Lief Leven af om te kijken waar ik deze musthave items kon bestellen. Tja en waarom 1 bestellen als je er ook 6 kunt bestellen? Ik vond ze zelf namelijk heel leuk, maar ik vind het ook wel eens leuk om iets weg te geven! Daarom maar één armbandje op de foto, ik ben op dit moment nog bezig met cadeautjes geven. Je kunt zelf de samenstelling doorgeven voor als je een bandje dubbel wilt of voor als je misschien wel zes dezelfde wilt, dat is helemaal aan jou.

Gisteren kreeg ik het pakketje binnen en ik werd gelijk helemaal blij. Niet alleen zagen de bandjes er precies uit zoals ik had gehoopt, er zat ook nog een Lief Leven kaartje bij. Hoe vaak wordt dat nog gedaan? Bijna nooit blijkbaar, anders zou het mij niet zo opvallen. Ja, wel eens een extra retour bon, maar verder ook niet. Met zoiets extra’s scoor je bij mij al gelijk een hoop punten. Dan weet je dat iets wordt gedaan met passie en liefde, wat ook blijkt aan de reacties en de manier hoe zij op een berichtje antwoorden.. Die passie zit volgens mij zelfs in het hartjes stickertje waarmee de pakketjes dicht worden geplakt!

Lief Leven

Om maar gelijk even op m’n blog van gisteren in te haken. Dan doe je toch echt iets dat bij je past? Ik stap zo vaak een winkel binnen waarbij er niet eens gedag wordt gezegd, laat staan dat er wordt opgekeken. Wat ben je in hemelsnaam aan het doen en waarom werk je daar? Denk ik dan. Meestal loop ik dan naar buiten en zeg ik: “Bedankt voor het leuke helpen!” Hoe moeilijk is het? Volgens mij niet echt. Daarom vallen dit soort kleine dingen van Lief Leven op, waarderen wij ze extra en kan het helemaal geen kwaad om dat even onder de aandacht te brengen toch?

Dus Lief Leven, deze blog is voor jullie! Niet omdat het moet, maar omdat het kan (ja gejat van die hele vervelende reclame). Omdat we zulk soort bedrijven moeten koesteren en zo elkaar een beetje moeten helpen. Want zo zit het toch? Laten we een beetje Lief Leven met elkaar..

Ps. deze leuke wens armbandjes (die je overigens ook als boekenlegger kunt gebruiken) zijn via deze link te bestellen.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: