IK Persoonlijk

Ik heb jullie gemist!

06/08/2018

Hey you!

Je leest het goed, ik heb jullie gemist! Ja, je eigen schuld denk je dan.. Maar aan de ene kant was het ook wel even lekker. Één ding, ik ben niet gestopt net schrijven en ik ben het gelukkig ook niet verleerd!

Maar ik ben er dus weer, fris, fruitig en een tintje van het spierwitte af. Vandaag vlieg ik terug, dus eigenlijk schrijf ik vanaf m’n vakantie adres. Boeien! Ik kon het gewoon niet laten en ik kan niet wachten om al m’n vakantie verhalen met jullie te delen. Ik zit nog even in dubio hoe en wat, maar dat krijgen jullie vanzelf te zien. Misschien maak ik er wel een hele Cyprus week van.

In ieder geval: ik ben weer helemaal opgeladen en heb het onwijs fijn gehad. Ik heb hele goede boeken gelezen (ga ik ook zeker met jullie delen), hele mooie dingen gezien, heerlijke dingen gegeten en gewoon even lekker in de zon gelegen met le boyfriend. Aan de andere kant ook weer onwijs veel zin om te beginnen. Lekker m’n sportlessen weer geven en zelf weer volop trainen (ook wel nodig na al dat lekkere eten). Hebben jullie dat ook na de vakantie? Dat je weer zin hebt om te sporten? En owja, ik smacht echt naar sperziebonen. Het eten is hier prima hoor, maar ze eten het liefst ’s middags en ’s avonds vlees. En ik ben niet zo heel gek op vlees..

Vandaag vlieg ik weer naar huis, misschien ben ik al geland.. en ik heb jullie gemist! Ik heb het bloggen gemist en ook m’n lieve familie en vrienden die ik straks weer lekker ga knuffelen. Het was een fantastisch land met onwijs aardige mensen en heel veel mooie plekken (eigenlijk wil ik alles met jullie delen maar dat ga ik niet doen, ik kan ook nooit dingen geheim houden en als ik al een serie heb gezien waar jij mee bezig bent moet in mij echt inhouden het einde niet te verklappen). Voor nu stop ik weer even, maar ik kom keihard terug!

Dus ik heb jullie gemist! Jullie mij ook?

Ps. Geen idee hoe deze blog uitpakt trouwens. M’n laptop ligt lekker thuis dus maak deze blog vanaf m’n telefoon. Dus excuses voor als het er gek uitziet!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: