offline op vakantie
IK Uitstapjes

Offline op vakantie!

23/07/2018

Hey you!

Als je dit leest zit ik waarschijnlijk in het vliegtuig, misschien ben ik net geland of zit ik al lekker bij het zwembad in Cyprus. Wie zal het weten.. Even een break, even weg en even helemaal niks. Heeft iedereen wel eens nodig toch? Daarom heb ik ook gekozen om (zowat) offline op vakantie te gaan. Wat dit voor mij inhoud, leg ik je vandaag uit.

Offline op vakantie? Gaan we dan de komende twee weken helemaal niks van je horen? Misschien wel wat, maar niet hier. Ik ga geen blogs vooruit schrijven. Dat is ook niet helemaal mijn ding eerlijk gezegd, vaak schrijf ik een blog de avond voordat ik er eentje plaats. Ik ben sowieso een type die wacht tot het laatste moment, ik werk het best onder druk. Maar twee weken geen blog dus, grote shock he? Bijna het hele jaar schreef ik twee blogs in de week, dus als je wil kan je die altijd nog even terug gaan lezen!

Natuurlijk zal ik wat jaloersmakende foto’s op Instagram plaatsen, maar ik zal niet zo actief zijn als in Nederland. Als ik heel eerlijk ben, vind ik het ook jammer dat je in het buitenland nu ook overal internet hebt. Vakantie is voor mij vaak: telefoon weg, mooie dingen zien, lekker zwemmen, zoveel mogelijk ontspannen en proberen een kleurtje op te doen. Af en toe in de lobby voor wat wifi of misschien naar een restaurant die dat heeft. Maar zeker niet de hele dag, is toch ook niet gezellig? Of ben ik nou gewoon een beetje aan het zeuren? Handig is het wel, in verband met verdwalen.. Maar onze telefoon gebruiken we tegenwoordig overal voor. Een ouderwetse kaart kan ook heel gezellig zijn (als je hem kan lezen ten minste).

Ik heb er wel even over na gedacht of ik niet gewoon een blog plaats over mijn vakantie als ik in Cyprus zit. Al snel heb ik dat idee uit m’n hoofd gezet. Ik ga blog offline op vakantie. Het idee van dat ik thuis kom, al m’n verhalen wil delen en ik alleen maar hoor: “Ja dat hebben we al gelezen..” lijkt mij niet echt de bedoeling. Wel neem ik een notitieboekje mee waar ik alles in bij ga houden. Gewoon lekker met pen en papier. Zodat als ik terug ben, jullie een uitgebreid verslag kan geven over al onze belevenissen. Geloof mij, het is nooit saai met mij, er zullen vast wel weer gekke dingen gebeuren. Niet alleen het idee dat iedereen al weet wat er mijn vakantie is gebeurd als ik terug kwam, was een reden.. Ook mijn standvastige relatie met de WordPress app. Hoeveel mensen hebben m’n blog al gelezen? Hoef ik mij straks lekker niet druk om te maken!

En wie weet wat een korte break wel niet kan doen met mijn creativiteit en schrijf ideeën. Misschien schrijf ik als ik terug ben wel een half boekwerk, heb ik jullie zo gemist dat ik het allemaal in ga halen. We gaan het zien, ik ga mij in ieder geval nergens druk om maken. Ik zie het allemaal wel! Het komt allemaal weer goed toch? Tijd voor vakantie!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: