Laten we het vakantie noemen
IK Persoonlijk

Laten we het vakantie noemen..

12/07/2018

Hey you!

Daar was ik weer. Even wat later dan normaal. Ik had nog niks op m’n laptop staan om vandaag te publiceren. Want weet je wat ik heb? Laten we het vakantie noemen! Op papier heb ik vakantie dan, m’n hoofd nog niet helemaal. Zoals ik in m’n laatste blog vertelde is de show voorbij, dus de danslessen ook. Ik neem jullie vandaag mee naar wat er allemaal zo’n beetje in m’n hoofd rond dwaalt.

De show was inderdaad voorbij. Super aan het nagenieten, maar we waren er nog niet helemaal! Gisteren hebben we nog audities gehad voor selectie groepen. Ook mega leuk. Daarom gaf ik drie verschillende danslessen aan verschillende leeftijden. Veel kinderen daarvan hebben dit jaar les van mij gehad, dus moest ik even nieuwe stof verzinnen. Nou is bij mij stof verzinnen geen probleem.. Het heeft alleen even tijd nodig voordat het foutloos in m’n hoofd zit. Waar ik normaal twee weken voor nodig heb, had ik nu twee dagen voor. Je wilt het ook goed doen (altijd eigenlijk ik ben een mega perfectionist), want het is namelijk een auditie.. duh! Afgelopen dagen daar druk mee geweest. Dingen voorbereiden, dingen maken en de nummers bleven maar in m’n hoofd hangen. Na gister is dus ook dit voorbij. Dus nu:

Laten we het vakantie noemen. Ik ben ook echt af en toe een gestoorde gek (al zeg ik het zelf). Een normaal mens zou genieten van z’n eerste dagje vakantie. Lekker in bed blijven liggen, op de bank hangen, misschien lekker naar het strand, wijntje erbij. Wat doe ik? Ik ben in m’n hoofd alweer bezig met volgend seizoen. M’n agenda is al klaar en ingevuld. M’n map met lessen, absentielijsten en extra blaadjes ligt klaar. Vanmorgen toch vroeg wakker, waarom niet meteen even door naar de HEMA om al die spullen te kopen? Tussendoor ben ik ook m’n kamer aan het opruimen wat er voor zorgt dat het nu nog een grotere bende is omdat ik allemaal spullen heb en ik heb geen idee wat ik ermee aan moet.

Daarnaast word ik hier en daar wat gevraagd of ik in wil vallen (zo in de vakantie komt dat eigenlijk best goed uit) en heb ik weer een nieuwe samenwerking in the pocket! Hier volgt later meer over, eerst eens even kijken hoe het grote cadeautje eruit ziet straks (nu ben je nieuwsgierig he). En o ja, ik schrijf ook nog blogs voor m’n werk en omdat ik over 10 (!!) dagen al op vakantie ga moet ik daar ook nog even wat leuks voor verzinnen. Ik ben sowieso het type dat niet echt graag stil zit, maar misschien moet ik het toch maar eens gaan leren..

En zo heb ik toch weer wat woorden in een blog gestopt. Ik twijfelde vandaag of ik er wel eentje online ging knallen.. Maar ik heb het toch gedaan. Zo, heb je weer even mazzel!

Nou de mazzel.. Ik ga even wat vieren. Laten we het vakantie noemen!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: