geluk
IK Persoonlijk

Een week lang vol geluk.. Gelukt?

02/07/2018

Hey you!

Vorige week besloot ik om een week lang elke dag een geluksmomentje bij te houden. Niet gelezen? Wat doe je hier dan?! Dat is niet waar, je bent van harte welkom. Laten we maar snel gaan beginnen met de eerste dag geluk van de week..

Maandag.
Probleem gelost. Als je mij al even volgt weet je dat ik af en toe een beetje over liespijn loop te zeuren. Vandaag naar een therapeut geweest en als het goed is, is het over! Ik zat er als een berg tegenop want de kans is er dat deze therapeut gebruik maakt van acupunctuur, niet echt mijn ding. Gelukkig stonden alleen m’n bekken een beetje scheef en kon hij dat lekker zonder hulp van een naald rechtzetten. De rest van m’n lichaam gelijk ook even nagekeken dus de rest van de dag voelde het een beetje alsof ik was aangereden en overreden door een vrachtwagen. En daarna nog een keiharde trap na had gekregen. Klinkt niet echt als geluk, maar ik ben het wel. Als dat probleem nu is opgelost dan ben ik heeel gelukkig! Ik kon vandaag verder niet zoveel en ik had van een leerling dit kleurboek gekregen, dus ben ik daar maar in begonnen.

geluk

Dinsdag.
Wandelen in de zon. Jeetje wat was het vandaag een lekkere dag vol geluk! Het weertje was precies goed, voor mij dan. Lekker even in de tuin met een windje zonder dat je meteen begint te zweten. Ik werd meteen vrolijk en besloot buiten een klein rondje te wandelen in m’n nieuwe kleren die ik zondag gekocht had en ik moest m’n sandalen van laatst nog inlopen (en daar ben ik nog lang niet klaar mee ben ik bang). Perfecte dag perfect weer en een perfect einde want…

geluk

Woensdag.
Fitbit back. Oops I did it. Toch terug naar de Fitbit sinds gister avond laat. Deze dag hem mooi even uitgetest! Veel gelopen, lesgegeven weer een takke eind gelopen wat eindigde in mooie cijfers! Gesloopt in bed maar wat is dit een fijn horloge. Nog geen seconde spijt van gehad (zou ook niet echt goed zijn, drie maal is scheepsrecht hoop ik). En hij staat mij ook onwijs goed. M’n polar verkocht aan m’n beste vriendinnetje dus samen hebben we ‘s avonds even onze nieuwe horloges uitgetest. Dubbel geluksmomentje dus!

Donderdag.
Nieuw schema. Ik werd vanochtend nog een beetje moe wakker, maar na m’n ontbijt besluit ik toch om te gaan sporten. Tanden gepoetst, slaap uit m’n ogen gewreven, wat sportkleding aangeschoten en gaan met die banaan. Ik ben altijd weer super gemotiveerd als ik een nieuw schema heb gekregen en het was nog vroeg, dus super rustig in de sportschool. Heerlijk vind ik dat! M’n workout ging lekker, hier en daar wat zweet maar het was zeker een goed begin van de dag. Dat de workout goed ging, merkte ik ook op..

geluk

Vrijdag.
Voor het eerst. Achterop de motor. Ik heb het lang voor mij uit weten te schuiven maar vrijdag avond toch even terug naar de Media Markt (een bescherm ding voor m’n Fitbit was er lelijk op geplakt en ik had een week plakgarantie) maar omdat Ed een concert gaf en er nog meer dingen te doen waren bij de arena en dus alle parkeerplekken bezet waren, zat er niets anders op. Op de heen weg lekker gespannen tot verzuring in m’n armen aan toe.. Op de terugweg wel iets meer ontspannen en zag ik zo het zonnetje ondergaan. Of misschien was dat meer het geluksmoment, de zon. Ik weet het niet, het gebeurde in ieder geval op de motor.

Sorry voor deze foto trouwens. Ik dacht dat mijn vader wel wat foto’s had gemaakt. Mijn vader: heel lief, werkt heel hard maar geen verstand van telefoons. Maakt niks uit maar naar zijn mening was hij deze hele toestand aan het ‘filmen’. Helaas stond niks aan en waren er ook om precies te zijn nul foto’s gemaakt. Beetje jammer pap, moet ik toch nog een keertje achterop. Dit is dus een creatie van moi!

geluk

Zaterdag.
Geluk op de bank. Na een lange dag werken, een lekkere maaltijd in je buik (dat er nog geen geluksmomentje over eten is gegaan.. Komt morgen!) doe ik niks liever dan op de bank neerploffen. Het liefst met m’n vriend, een goede serie (zoals New Girl) en de aller liefste hond die er bestaat. Geen discussie over mogelijk. Na een week intensief werken en vooral nu de show al over een week is, is het heel fijn om tussendoor even wat momenten te pakken om te chillen.

geluk

Zondag.
Eten eten eten. YES! Eindelijk. Deze heerlijke week afgesloten met een healthy high-tea bij Sjiek aan de Amstel, echt een aanrader. Niet alleen scheen weer dat lekkere zonnetje, ik zat ook aan tafel met deze drie lieve schatten, misschien nog wel even iets belangrijker dan het eten. Een lekker sapje vooraf, een cracker met zalm, sandwich met kip, een scone, cheesecake en nog veel meer lekker zat op ons te wachten. En laten we dan ook niet de thee vergeten. Een heerlijke middag, een heerlijke dag, om deze heerlijke week geluk mee af te sluiten!

geluk

Nu weer terug naar vandaag. De laatste week voordat het zondag showtime is! De laatste puntjes op de i worden geplaatst, vanmiddag de hele dag het theater in voor de ‘spacing’ en dan is het nog één weekje knallen geblazen. Wat heb ik toch een geluk. Jij nog wat leuks op de planning deze week?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: