in de krant
Sport Tips & Workouts

Mijn blog in de krant!

28/06/2018

Hey you!

Ja zeker, that’s me, daar een hele pagina, je kan er niet om heen. Daar stond ik dan, een zondag in m’n tuin.. Heel lief aan m’n vriend vragen: “Zou jij misschien even wat foto’s willen maken voor een blog?” Niet wetend dat het in de krant zou komen. Natuurlijk vond ik niet alle foto’s perfect dus shoot nummer twee kwam er al snel achteraan. Arme vriend. Nu vast jullie vraag: Hoe kom je met je blog in de krant?

Voordat jullie denken dat dit op de voorpagina van het AD was, helaas niet. Zoals ik al een tijdje geleden in deze blog vertelde, schrijf ik twee keer in de maand ook blogs voor m’n werk. Ik deel ze niet allemaal hier, omdat het leuk is om wat nieuws te lezen als je op mijn eigen website komt! Afgelopen maand schreef ik een blog over een workout die je thuis of op vakantie kunt doen omdat de vakantie eraan komt (of misschien heb je al vakantie, super chill, ik ben jaloers). Die hele blog is trouwens hier te vinden. Dus als je tijd over hebt… Aan de slag!

in de krant

Hoe kom je dan in die verdomde krant? Geen idee. Ik heb denk gewoon geluk! Vorige week kreeg ik een mailtje vanuit m’n werk met daarin: “Kijk eens, je komt ook in de krant!” En het is gewoon een lokaal sportkrantje van hier in de buurt, dus het stelt niet echt heel veel voor. Maar toch, het is beter dan niks! Een beetje bekendheid in de buurt kan geen kwaad en meer kans dat mensen deze geweldige stukjes lezen. Ik ben overal gewoon lekker blij mee. Daarnaast: het zonnetje schijnt, eindelijk die sokken uit en heb ik weer iets leuks om aan jullie te vertellen..

Nu een vraag aan jullie! Zitten jullie met een vraag over sport? Dingen die jullie weten? Bijvoorbeeld in de trant van eiwitten of misschien zijn jullie benieuwd naar wat ik allemaal op een dag eet.. Of misschien ben je wel benieuwd naar iets heel anders. “Waarom vlog je niet?” Hoor ik namelijk wel eens. Stel een leuke vraag! Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug!

Zo zie je maar, geduld is een schone zaak en het harde werk wordt beloond! Voor nu sta ik gewoon lekker in de krant. Handtekeningen volgen later..

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: