een week lang vol geluk
IK Persoonlijk

Challenge: Een week lang vol geluk!

25/06/2018

Hey you!

Daar ben ik weer. Dit keer met nieuwe nagels (komt later meer over) en een nieuwe uitdaging! Een week lang vol geluk. Hoe doe je dat dan en hoe kom je daar nou weer op? Ik zou mezelf niet zijn als ik het je niet allemaal uit zal leggen. Doe je mee?

Een week lang vol geluk. Als je dat lukt, dan ben je misschien wel een soort van perfect. Niemand is perfect, I know, maar toch. Ik ben de laatste weken een beetje aan het aftellen naar die grote zomer vakantie. Misschien jij ook wel? Maar dat neemt niet weg dat er elke dag ook hele mooie dingen gebeuren, dingen waar je misschien helemaal niet bij stil staat. Deze week daag ik mezelf uit om elke dag een mooi moment uit te kiezen en dit op te schrijven, zodat ik meer ga genieten, misschien wel van hele kleine dingen. Want wat dacht je van de eerste hap pizza waar je al de hele week naar snakte (ja, gaat het alweer over eten), de workout die zo onwijs lekker ging, iemand die je misschien heel blij hebt gemaakt of misschien heeft iemand jou wel heel blij gemaakt. Ik kreeg vorige week bijvoorbeeld deze lieve brief van een leerling..

een week lang vol geluk

Dat niet alleen. Afgelopen week kreeg ik al heel veel lieve kaarten, tekeningen en zelfs mooie cadeautjes van leerlingen die ik afgelopen jaar les heb gegeven. Hoe gelukkiger kan je worden als je leerlingen jou en je lessen leuk vinden? Elke week komen ze weer terug met een lach op hun gezicht.. Dit terwijl ik de laatste weken best wel streng kan zijn (ik word steeds perfectionistischer, sorry iedereen). Dikke knuffels worden er uitgedeeld en toen besefte ik het mij ineens. Als ik nou eens een week lang, deze momenten bij ga houden, daar word je toch blij van? Een week lang vol geluk, dat wil toch iedereen?

En ja, ik weet het. Ik ben heus niet de eerste die dit bedacht heeft. So what? Dit ga ik nu gewoon even doen en ik zou het leuk vinden als je met mij mee doet! Een beetje geluk aan het einde van het jaar (een jaar begint bij mij vaak in september en eindigt ongeveer begin juli, die maanden ertussen heet vakantie) kan namelijk geen kwaad. Als het goed bevalt ga ik misschien nog wel langer door.. Wie weet!

De komende zeven dagen zal ik dus een week lang vol geluk bijhouden en ik ben wel zo open en eerlijk dat ik dit met jullie zal delen. Je moet er alleen een week op wachten! Ik wens je in ieder geval veel geluk deze week. Laat het even weten als je met mij meedoet!

Misschien niet de langste blog ever, maar je weet wat ze daar over zeggen: kort maar krachtig! Good Luck.

-IK-

2 Comments

 • Reply
  annesplek
  25/06/2018 at 08:53

  Wat leuk! Ik weet zeker dat je meer van de kleine dingen gaat genieten. Ik heb dit zelf 100 dagen gedaan en het is zo leuk, veel plezier!! X

  • Reply
   isabellakok
   25/06/2018 at 08:54

   Ja dat denk ik dus ook! Aah super leuk, dankjewel! X

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: