zomer
IK Persoonlijk

Laat de zomer maar komen!

21/06/2018

Hey you!

Na de winter komt de lente en daarna is het dan eindelijk weer zomer (omg jij bent zo slim, ik weet het)! Ik zocht alleen nog een paar dingen die deze zomer zeker niet mochten missen.. Zo vind ik die Birkenstocks echt niet meer chill, zocht ik naar een nieuw telefoon hoesje en ook wat nieuwe kleren omdat zo’n beetje alles zonder elastiek van m’n kont afzakt ( een goed teken, maar toch). Dus hier komt ie dan! Vandaag is het dan officieel zomer! Dus dit zijn mijn favoriete zomer items. Laat die zomer maar komen..

Hoesje.
Voor mijn iPhone 6 had ik al twee van deze hele chille hoesjes. Helaas gooide ik m’n telefoon na het verlengen van m’n abbo keihard op de grond (super zuur, alles kapot) dus besloot ik voor de iPhone 7 te gaan. Twee weken geleden herinnerde ik mij weer hoe fijn de hoesjes van Apple zijn (hey dat rijmt). Dus ik besloot om er weer eentje aan te schaffen. Eentje, ook al wilde ik er zes. Niet vorig weekend, maar dat weekend daarvoor stapte ik samen met m’n vriend in de auto naar Haarlem om maar even te checken welke kleur ik wilde… En dit is hem geworden! Dikke vette aanrader, het hoesje is super zacht en heel licht (no spam). Je vindt ze in de Apple store, waar je ze ook allemaal even om je telefoon kunt passen.

zomer

Sandalen.
Omdat we toch in Haarlem waren, waarom geen zomer schoenen halen? Ik had niet echt mooie sandalen meer, slippers ook niet echt maar ik had op de een of andere manier geen zin om nieuwe te kopen. In de winkels vond ik alles raar, lelijk (ik ga echt niet met die pluche slippers lopen) of niet bijzonder totdat ik deze tegenkwam! Ik heb er al eens over nagedacht om Toms te kopen, dit is de sandalen versie ervan. I’m in love. Nog niet aangehad trouwens, ik loop alleen maar op m’n sportschoenen en sinds ik ze heb, is het er nog niet echt weer voor geweest..

zomer

Crème enzo.
Hier ga ik al een best een tijdje heel goed op. Ik moet ook niet te lang in een Lush winkel blijven, want dan krijg ik dikke hoofdpijn (net als in een wereldwinkel) maar hier wordt je wel altijd vriendelijk en goed geholpen. Deze crème gebruik ik dan ook al een hele tijd en smeer hem ’s ochtends en ’s avonds op m’n gezicht, het is heel licht spul waardoor je niet zo’n laag op je gezicht krijgt. Ook het flesje wat ernaast staat is heel fijn, gebruik ik eigenlijk alleen in de zomer. Hij gaat ook zeker mee op vakantie. Tip: als je verbrand bent, leg je dit flesje in de koelkast, het is heel chill om dat af en toe op je verbrandde plek te spuiten.

zomer

Kleding.
Tja, je kan geen zomer beginnen zonder wat nieuwe kleding. Dit was trouwens heel toevallig, ik was niet eens echt op zoek maar toen ik een weekend door Amstelveen liep zag ik ineens allemaal leuke dingen hangen. Alles komt bij de Mango of de Zara vandaan.. Behalve het badpak, die is van de Hunkemöller (ik kan ook niet wachten om die aan te doen). Als je een jaar geleden aan mij had gevraagd of ik dat witte topje wilde hebben had ik je keihard uitgelachen.. Ik ga toch niet vrijwillig m’n buik showen? Maar nu ben ik al best trots op wat ik heb bereikt, dus mag het best. Dat broekje wat er ligt, lijkt op een rokje maar dat is het dus niet. Ideaal voor op de fiets of voor een enorme windvlaag uit het niets..

zomer

Zonnebril/ pet.
Ik draag niet heel vaak een zonnebril of pet in de zomer, maar soms ontkom je er niet aan. Vorig jaar deze pet in Curacao gescoord en de zonnebril scoorde ik volgens mij al dat jaar daarvoor! Zuinig ben ik op m’n spullen he? Het zit allebei nog perfect, het zal ook alleen niet meer zitten als m’n hoofd heel wat centimeters zou gaan groeien, wat mij best een uitdaging lijkt. Deze twee gaan dan ook straks zeker weer mee op vakantie (nog 32 dagen, verder tel ik helemaal niet af).

zomer

Nu alleen het zonnetje nog en dan kan de zomer echt beginnen! Kom maar op, ik ben er klaar voor!

Wat zijn jouw favoriete zomer spullen?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: