wedstrijd
Persoonlijke update Sport

Wedstrijd, doel, opleiding. Ik heb de drang om ergens aan mee te doen.

18/06/2018

Hey you!

Ik weet niet hoe, ik weet niet waar het vandaan kwam. Maar ineens was het er. De drang om ergens aan mee te doen. Het maakt mij niet eens echt uit aan welke wedstrijd, ik wil een nieuw doel. Ergens om naartoe te werken. Maar wat? Geen idee. Gewoon weer nieuwe energie opdoen, nieuwe dingen leren of nieuwe dingen uitvoeren. Wat er de afgelopen weken rondzweeft in m’n hoofd lees je hier.

Hardloopwedstrijd.
Eigenlijk loop ik bijna nooit hard. In ieder geval niet buiten, soms probeer ik wat uit op de loopband. Al een paar maanden heb ik last van m’n liezen. Niet onwijs erg maar tijdens de Pump en dan vooral de squats en de lunges merk ik dat m’n liezen niet heel erg blij met mij zijn (ik ga al naar de fysio en doe rustig aan, no worries). Maar dat betekent dus ook dat ik in de sportschool, als ik zelf wil trainen, mijn onderlichaam zoveel mogelijk vermijd. Op de een op andere dag besloot ik maar dat ik misschien hardlopen eens moest proberen. Ik m’n goede schoenen aangetrokken, liep met een hoog tempo naar buiten en trok een sprintje van een paar minuten. In de volle zon. Ik weet ook niet wat mij bezielde op dat moment, maar ik moest gewoon iets doen. Dus dat deed ik. Maar om nou gelijk al aan een hardloopwedstrijd mee te doen?

Strong Viking.
Zo’n wedstrijd waar je van allerlei dingen af moet springen en weet ik het wel niet allemaal (wel, niet, wel, niet). Klinkt ook leuk! Niet echt iets voor mij. Als klein meisje had ik al een hekel aan poldersporten, vreselijk vond ik het. Sowieso smerig worden. En aan de andere kant ben ik ook niet echt een held met dat soort dingen. Alleen hele heldhaftige dingen durf ik dan weer wel, zoals parachute springen bijvoorbeeld (waar waren m’n hersenen op dat moment?). Dus zo’n soort wedstrijd is een optie, kan ik weer even wat angsten overwinnen..

Bikini fitness.

Tja, waarom niet, dacht ik een paar weken geleden. Volgend jaar waarschijnlijk iets meer tijd voor mezelf dus misschien moet ik maar elke dag in de sportschool staan. Dit vind ik trouwens echt wel een mooi doel, maar ik weet nog niet of dit echt iets voor mij is. Op een podium staan wel, maar ik denk dat met alles eromheen wat ik doe, m’n lichaam het niet gaat trekken. M’n buik trouwens ook niet, die houdt echt van lekker eten. Het gaat trouwens ook wel opvallen als zo’n bleekscheet als ik, ineens mega bruin is..

Personal Body Plan.
Zoals jullie misschien hier al eens hebben gelezen ben ik drie maanden bezig geweest met Ruggengraat. Ik heb er best veel van geleerd, maar ik denk dat het niet persoonlijk genoeg was. Zoals ik al vaker heb gezegd.. Ik heb geen kantoorbaan en m’n lichaam heeft veel eten nodig, wat gaat protesteren als ik het niet krijg. Dus nou hoop ik dat als ik hieraan mee ga doen, er wel echt naar m’n leventje wordt geluisterd. Want nou wil ik verdomd wel eens wat blokjes of iets van een spier gaan zien. Weet je nog, in deze blog stond die wens. Dit is een optie waar ik de laatste tijd serieus over aan het nadenken ben, wat ik na m’n zomervakantie dan misschien wil starten.. Hebben jullie hier ervaring mee?

Bij mij werkt het vooral als ik ergens naartoe kan werken en of dat nou een wedstrijd is of een doel, dat maakt niet zoveel uit. Zo lang het maar goed vol te houden is en als ik het maar leuk blijf vinden. Ik sport namelijk heel graag, maar dan heb ik ook graag iemand die zegt dat ik goed bezig ben of dat ik dingen anders aan moet pakken. Misschien ga ik volgend seizoen wel weer wat opleidingen volgen zodat ik weer meer inspiratie krijg of mensen kan inspireren..

Eigenlijk wil ik gewoon een sixpack. Is daar geen wedstrijd voor? Of misschien verzin ik wel m’n eigen wedstrijd.. Ik houd jullie op de hoogte!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply