volgers kopen
IK Persoonlijk

Zo. Effe wat volgers kopen..

31/05/2018

Hey you!

Ja, daar schrik je van he! Zal dit kind echt volgers gekocht hebben? Of lult ze gewoon maar wat? Misschien weet ik helemaal niet waar ik het over heb. Ik doe af en toe ook gewoon maar wat. Blijkbaar werkt het wel, een beetje. M’n volgers zijn al wat omhoog geschoten. Niet zo hard als ik zou willen, dus misschien moet ik maar effe wat volgers kopen..

Oke, ik zal mezelf niet zijn als ik jullie meteen uit de brand help. Natuurlijk heb ik geen volgers gekocht. Ik kan m’n geld beter besteden aan eten. Of iets anders. Ik moet wel zeggen dat toen ik het eerste mailtje binnenkreeg over Instagram, het wel een beetje begon te kriebelen. Meer volgers, dat klinkt wel heel leuk. Voor mensen die dan actief zijn op social media. Sinds m’n blog merk ik dat ik zelf ook steeds actiever word, soms misschien wel actiever dan dat ik wil. Hoe trigger je mensen om je te volgen? Hoe trigger je mensen om je blogs te lezen? Ik vind het allemaal maar rete interessant.

Wel geteld zes mailtjes staan er in m’n inbox (Instagram gericht) met dat ik een mega gaaf profiel heb en dat ze vinden dat ik te weinig likes krijg. Tss en zeg nou zelf, ze hebben helemaal gelijk (geintje). Dus de oplossing: zij plaatsen een post van mij en of ik dan even 30 dollar wil neerleggen. Dat niet alleen, je kan dus ook gewoon volgers kopen. Volgers kopen, je hoort het goed! Mensen zijn gewoon te koop..

volgers kopen

Er zijn dus ook mensen die je gaan volgen en zodra je ze terug volgt, ze je ineens weer gaan verwijderen. Ik heb het de laatste tijd eens bijgehouden, gewoon lekker ouderwets met pen en papier. Er is dus serieus iemand die mij drie keer begon te volgen en zodra ik haar volgde, kapte ze ermee. Toen het nog een keer gebeurde, begon er een belletje te rinkelen (kind waar maak je je druk om, zoals ik al zei, ik vind dit rete interessant dus laat mij lekker). Is dit niet gewoon heel zielig? Of is dat gewoon de realiteit van nu? Op de gekste manieren aan mensen komen. Ik vraag me dan ook af: stop je daar echt tijd in of is daar weer een bepaalde app voor?

En weet je, ik denk dan.. Het is toch de bedoeling dat mensen je volgen die jouw feed gewoon echt leuk vinden? Beter 10 echte volgers dan 100 neppe toch? En nee, misschien groeit m’n Instagram niet zo hard als ik wil. Dat heet gewoon geduld. Niet dat ik veel geduld heb, maar ik leer het wel steeds meer! Ik heb niet voor niets al wat mooie samenwerkingen binnen gesleept en dat is ook iets waar ik trots op ben. Binnen een half jaar had ik al een samenwerking met Saint London, ILYMIX, Fotofabriek en laten we Hunkemöller niet vergeten (de sportlegging zit trouwens weer in de was, ik mocht gister dansworkshops verzorgen op m’n oude basisschool en het was echt mega heet).

Als ik namelijk niet achter mijn blog stond, was ik er al lang mee gestopt. Steeds meer mensen lezen deze hersenspinsels van mij en daar ben ik blij om! Maar natuurlijk, het is de bedoeling om steeds meer mensen te bereiken.. Ik geloof er in als je trouw blijft aan jezelf, dat het vanzelf komt. Zo niet, so be it. Zo lang ik het maar leuk vind en jij ook. Daarom ben ik ook echt niet van plan om wat volgers te kopen. Mensen moeten mij gewoon betalen om m’n foto’s te plaatsen, HA hoe vind je die?!

Weer even terug naar Instagram, soms snap ik er namelijk echt geen reet van. Hoe komen mensen aan volgers? Hoe komen mensen aan likes? (er bestaat zoiets als hashtags doos, I know). Nou zijn daar volgens mij ook weer allerlei apps voor. Die gebruik ik ook lekker niet. Ik vind het leuk om foto’s van anderen te bekijken, om te lezen wat iedereen bezig houdt, maar er gaat steeds meer tijd in zitten en daar moet ik een beetje mee oppassen. Jullie weten dat ik best veel danslessen en sportlessen geef, maar eigenlijk plaats ik bijna nooit een dansfoto. Dat komt ook omdat ik geen selfies ga maken met m’n leerlingen (helemaal niet nu met het nieuwe privacy beleid) en omdat ik zelf (jammer genoeg) weinig lessen meer volg. Betekent dat dan dat ik dansen stom vind? Helemaal niet.

Je plaatst op Instagram wat jij leuk vindt, wat je bezig houdt, waar je op dat moment een foto van kan maken en misschien een beetje omdat je denkt dat anderen het leuk vinden. Maar om nou van elk hapje dat ik eet, elke beweging die ik maak een foto te hebben vind ik een beetje overdreven. M’n vriend wordt nu al gek van al die foto’s die hij moet maken. Ik vind het stiekem super leuk om voor de camera te staan. Maar dat terzijde.

Wat vind jij van Instagram? Zou je volgers kopen? En wat vind je van mijn profiel?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: