Hunkemöller
Samenwerkingen

HKMX by Hunkemöller getest door niemand minder dan… IK!

17/05/2018

Hey you!

Overdag kom je er niet onderuit, ’s avonds kom je er niet onderuit, op het strand niet en nu ook zeker niet in de sportschool. Als dame moet je haast wel een keer de Hunkemöller binnen zijn gestapt (of net als ik een paar honderd keer). Vaak voor lingerie, maar dat niet alleen. Als je het uitgebreide aanbod ziet, moet je na het lezen van deze blog binnenkort wel weer een keer naar binnen! Lingerie, pyjama’s, bikini’s maar ook de sportkleding is zeker een aanrader. Ik testte een setje voor je uit.

Hunkemöller

Toen Hunkemöller mij benaderde was ik meteen verkocht. Ik koop eigenlijk altijd mijn lingerie daar. Niet alleen omdat ik het een fijne winkel vind, je wordt er ook nog eens vriendelijk geholpen. Als je bij de Hunkemöller iets koopt, weet je gewoon dat het goed zit en dat is voor mij belangrijk. Zit het niet goed? Dan wijst het personeel je daar wel op, of je past het thuis, brengt het terug en ruilt het voor een andere maat (ik heb ook niet altijd zin om in de winkel te passen). Toevallig (helemaal niet toevallig, Hunkemöller heeft gewoon goede spullen) heb ik vijf jaar geleden een sportsetje bij de Hunkemöller aangeschaft en dat zit nog steeds echt prima! Natuurlijk wil je elk seizoen iets nieuws, dus ik besloot mezelf weer te verwennen (of eigenlijk besloot Hunkemöller dat).

Hunkemöller

GOEDE SPORTBH.
Op de website van Hunkemöller vind je het uitgebreide assortiment. Warning: Je kan een beetje hebberig worden, dus bereid je voor. Niet alleen de webshop is heel handig, er staan ook talloze tips op waar je ook zeker wat aan hebt. Het zou namelijk heel goed kunnen dat jij een verkeerde sportbh hebt voor de sport die je uitoefent. Voor degene die mij al kennen, weten dat ik best veel doe. Ik geef dansles en sportlessen zoals Body Pump, dan is een goede sportbh eigenlijk wel een must. Een goede sport bh is echt belangrijk (had ik ook een beetje onderschat) en om je te helpen kan je hier een test doen. Een ‘slechte’ sportbh kan namelijk zorgen voor pijnklachten en beschadiging. Wil je niet he?

Hunkemöller

DEZE SPORTBH.
Ook ik heb maar even de test gedaan, want welke sportbh past er bij mij? Er zijn namelijk verschillende levels die bij de verschillende cupmaten en sporten passen. Uit mijn test kwam level 2 en daar stond deze beauty bij. Ik merkte gelijk hoeveel steun deze sportbh geeft, hij is mooi gevormd en past perfect. Niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant is helemaal top, hij zit perfect. Ik schrok er een beetje van toen ik las dat door het dragen van geen goede sportbh je borsten hun stevigheid en vorm kunnen verliezen. Gelukkig zal mij dat met deze niet zo snel gebeuren, misschien nog maar even een paar aanschaffen.. Hunkemöller heeft verschillende lijnen en dit setje is van HKMX. Toevallig was ik afgelopen weekend in Utrecht en daar is een prachtige winkel geopend waar je vooral deze sportspullen kunt vinden, ideaal! Ik moest natuurlijk even een kijkje nemen omdat ik nog een sport shirtje miste. Want hoe mooi deze bh is, ik draag er vaak wel iets overheen..

Hunkemöller

& DAN DEZE LEGGING.
Laten we het niet alleen over sportbh’s hebben, dat is namelijk niet alleen wat er te verkrijgen valt. Deze sportlegging trek ik namelijk nooit meer uit. Nooit meer zal een beetje vies zijn, maar je snapt best wat ik bedoel. Hij zit onwijs lekker, zakt niet van m’n kont af en misschien wel het belangrijkste: hij schijnt niet door. Want wat heb ik er een hekel aan als die sportleggings doorschijnen. Ik sta dan ook echt als een debiel in het pashokje als ik weer een leuke heb gevonden. Gebukt met m’n kont naar de spiegel gericht, zie je echt niets zitten? Dan is het prima. Tijdens de Body Pump sta ik met de squats met m’n kont richting de spiegel, niet echt de bedoeling dat iedereen je mooie bloemetjes onderbroek ziet. Toevallig was mijn oude zwarte legging een beetje aan zijn einde (mag ook wel na vijf jaar) dus deze kwam als geroepen. Wat ook fijn is dat hij lekker hoog zit en mooi aansluit. Niet zo’n legging die net in zo’n rolletje zit wat gelijk een niet lekker effect geeft (vrouwen snappen als het goed is wat ik bedoel). De stof is dun en dat is ideaal met de zomer op komst!

Hunkemöller

Dus waar wacht je nog op?! Ik stop snel met schrijven want jij hebt zat te doen. Begin maar met de test en daarna kan je doorklikken naar de rest. Ik ben verliefd op dit merk en ik hoop dat jij dat ook wordt (of misschien al bent). Als je online bestelt, wordt het in een mooie doos verpakt, vergeet alleen niet het plakbandje los te maken.. Anders scheur je net als ik (in al m’n enthousiasme) bijna de doos helemaal kapot. Ik duik weer even de sportschool in om dit mooie setje aan iedereen te showen. Let’s spread the love!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: