lijstjes
Persoonlijk

Lijstjes afwerken? Check!

14/05/2018

Hey you!

Lekker joh, twee weken vakantie! Is vaak ook wel even nodig. Nodig om bij te tanken, nodig om inspiratie op te doen en nodig voor het afwerken van lijstjes. Af en toe dan ook nog even genieten, leuke dingen doen, je kent het wel. Dan heb je nog die gekke dagen die ertussen zitten waar bijna iedereen dan vrij is. To Do: Lijstjes afwerken. Check?

In mijn kamer liggen overal blaadjes. Losse blaadjes terwijl ik ook genoeg notitie boekjes heb (gisteren weer drie gescoord, oeps). Op die blaadjes staan vaak opsommingen van dingen, lijstjes van dingen die nog moeten gebeuren, dingen die ik wil doen, best wel veel dingen dus. In mijn hoofd speelt ook altijd een hoop af, daarom slaap ik niet altijd even goed. Misschien dat ik daarom ook soms dingen vergeet, maar daar heb ik de laatste tijd wat op gevonden.

Schrijf het op.
Ik schrijf gewoon alles op. Elke week schrijf ik in m’n agenda opnieuw de planning voor die week, ook al is het bijna elke keer hetzelfde. De volgende stap is het inplannen van mijn ‘vrije’ uurtjes. Misschien ook slim om het schrijven van de blogs in te plannen. Ik heb zat ideeën, die schrijf ik op, dan alleen nog het uitwerken. Jij leest de blog op dit moment, ik schreef hem gisteravond rond 11 uur, terwijl ik eigenlijk al lekker had kunnen slapen. Ik schrijf hem alvast, zodat ik niet in de ochtend gestresst achter m’n laptop zit en zodat ik straks wel lekker kan slapen (anders spookt er door m’n hoofd: waar ga ik morgen over schrijven, dit is leuk, moet ik niet vergeten). Voor in de vakantie had ik dus lijstjes met nummers die geknipt moesten worden, kleding die voor de show gehaald moest worden, mailtjes die verzonden moesten worden en dus ook dit..

Bucket List.
Zoals jullie hier hebt kunnen lezen heb ik een Mini Bucket List voor mezelf samen gesteld. De vakantie vliegt altijd sneller voorbij dan je hoopt, ik dacht namelijk dat ik alles wel even af kon werken (behalve de blokjes dan), maar helaas. Wel heb ik een dansles gevolgd en jaaaa ik heb ook de yoga vakantie geboekt! Super spannend, maar ik ga het gewoon lekker doen! Deze week staat de zomervakantie boeken op de planning want we zijn er eindelijk uit, we gaan naar *tromgeroffel* Cyprus!! Alle tips, plekjes, eettentjes zijn van harte welkom. Als dat vast staat, heb je ook weer iets heerlijks om naar uit te kijken.

Nieuwe lijstjes.
Een nieuwe week begint met nieuwe lijstjes. Sommige mensen hebben een hekel aan de maandag, ik hou van de maandag. Als je de week goed begint voel ik mij meteen al top. Als de lijstjes dan voltooid zijn of als ik weet wat mij te wachten staat, kan ik er met frisse moed weer tegenaan. Het is heel gek, maar het werkt wel. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, chaos in je hoofd dat je er liever niet aan begint, maar als je dan dingen af kan vinken en er nog maar één dingetje op je lijstje staat, geeft dat zo’n goed gevoel. Dingen voor je uit schuiven heeft geen zin, het moet toch een keer gebeuren. Of het nou gaat over het opruimen van je kamer, het uitzoeken van je kleren, het vinden van nieuwe zomerschoenen of je ‘geniet’ momentje. Schrijf het op, je hoofd wordt er zoveel rustiger van.

Wat er nu bovenaan mijn lijstje staat? De volgende blog afmaken! Ik ga het jullie namelijk eindelijk vertellen.. Mijn volgende samenwerking is namelijk met niemand minder dan Hunkemöller! Ik ga mijn best doen om de blog voor donderdag af te maken, anders wordt het volgende week! Daarom kies ik er ook voor om niet zoals elke maandag vroeg de sportschool in te duiken, eerst even een deel van m’n lijstjes afwerken..

lijstjes

Geniet van je maandag en vergeet geen lijstjes te maken he! De leukste notitie boekjes scoor ik bij de Hema of Sissy Boy, maar ik krijg ze ook vaak. Veel beter toch?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: