Brand New Me
Persoonlijk

Brand New Me!

07/05/2018

Hey you!

Verrassing!! Nee. Ik ben niet nieuw, m’n website is helemaal vernieuwd! Zoals je waarschijnlijk wel gezien hebt.. Al een paar weken loop ik te zeuren dat ik m’n website anders wil. Wat ik in mijn kop heb zitten, dat moet gebeuren en het liefst zo snel mogelijk. Die dag was na een hoop aandringen gisteren aangebroken. Maak je ready for a Brand New Me!

Dat roze was wel leuk voor even, maar voor nu niet meer. Al een tijdje vind ik de kleur oranje mega vet. Geen idee waarom, het is gewoon zo. Lekker fris, lekker anders een beetje zoals Sandwich Spread (smeer ik trouwens vaak op m’n broodje kipfilet, geeft het net even een finishing touch). Ik wilde iets heel anders en na een ochtendje puzzelen was (en ben) ik echt onwijs trots op het eindresultaat.

Dus als ik zo’n mooie site wil, moet ik bij jou zijn? Nee, echt niet. Ik zorg er juist alleen maar voor dat de dingen niet soepel verlopen. Mijn vriend was gister bezig met de site, ik log even in op mijn telefoon om te kijken hoeveel kijkers ik die zondag al had gehad. M’n vriend met zijn handen in het haar: “Je hebt toch niet ingelogd he, ik lig er nu uit..” Shit, alles was bijna weg. Gelukkig net op tijd gered en wordt er blijkbaar automatisch een back-up gemaakt.

Als je verliefd kon worden op een website, dan was ik het geworden. Of er verder dingen gaan veranderen? Nee hoor, rustig maar! Ik blijf gewoon lekker schrijven over de dingen die in mij opkomen op mijn eigen manier. Soms hoor ik de opmerking: “Als ik je blogs lees, dan hoor ik jou ook echt praten.” En dat vind ik leuk om te horen, dat is ook precies de bedoeling, ook al vind ik zelf dat ik echt een nare stem hem, maar dat ter zijde.

Er is trouwens ook weer een mooie samenwerking onderweg. Deze keer met een merk waar je van achterover zult vallen. Niet heel hard hoor, maar gewoon dat je denkt: zo zooo! Ik ga nog lekker niks verklappen, je hoort het vanzelf als je mij wekelijks blijft volgen. Ik zou het maar doen als ik jou was. Dan nog even een dikke kus naar de man achter deze website. Mijn lieve vriend aka manager, die niet alleen mij, maar ook deze website mooi even gefixt heeft. Ik zeg voor nu: de groetjes en geniet van de Brand New Me!

Ps. Ik zou het leuk vinden als je even in een reactie laat weten wat je van deze nieuwe look vind!

Brand New Me

Foto: Yara Photography

-IK-

6 Comments

 • Reply
  Inge
  07/05/2018 at 09:11

  Ziet er goed uit!!👌🏼👌🏼

 • Reply
  isabellakok
  07/05/2018 at 12:42

  Dankjewel!!

 • Reply
  Ilse
  07/05/2018 at 16:56

  Mooi!!!
  Ik weet waar ik moet zijn als ik een mooie site wil!

 • Reply
  Anneke
  08/05/2018 at 12:09

  Wat hebben jullie dit samen prachtig gemaakt.
  Ik mocht op de achtergrond meegenieten en was heerlijk om jullie bezig te zien.
  Af en toe een “S***” maar meestal trotse kreten😁
  Veel plezier met je mooie site😘

 • Reply
  Priscilla
  08/05/2018 at 13:35

  Je website ziet er echt super uit! Prachtig!

  • Reply
   isabellakok
   08/05/2018 at 18:13

   Aah lief!! Dankjewel!!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: