uitgeluld
Weetjes

Weetje: IK ben uitgeluld.

30/04/2018

Hey you!

Ja jongens. Ik ben een beetje uitgeluld (geen idee of het een echt woord is, er staan namelijk wel veel rode puntjes maar ik gebruik het lekker toch). Gewoon alleen voor vandaag. Ik weet even niks om over te schrijven en ik lig ziek in bed. Dus ik ga jullie ook niet vermoeien met onzin. Of toch wel?

Ik kan jullie wel vertellen over mijn Koningsdag. Dat ik na een optreden door ging naar een dorpje verderop. Super leuk allemaal. Afgelopen. Honger. Toen wachten op een pizza die in drie ladingen kwam na TWEE UUR (snap ik wel hoor, iedereen heeft zin in pizza op Koningsdag en wij waren met een man of 20, eigen schuld). Mijn pizza zat natuurlijk bij de laatste lading. Maar nee daar ga ik niet over schrijven. Ook niet over de bekeuring die ik eer gister weer kreeg (ik dacht dat het een brief van de belastingdienst was, dat ik weer wat moest betalen). Nu moet ik dit natuurlijk ook betalen maar oké. Ik reed maar 3 kilometer te hard, sukkels.

Ik ga lekker ook niet de blog over mijn Bullet Journal afmaken. De hele blog is al af, nu moet ik alleen nog foto’s maken van de Bullet Journal zelf en daar heb ik vandaag even geen zin in (lui he). Ik ga ook lekker niet zeggen wat er allemaal wel en wat er allemaal niet goed gaat (vrij weinig kan ik je vertellen, ik mag niet klagen. shit heb ik toch wel wat losgelaten), daar komen jullie vanzelf achter. Ik ben dus een beetje uitgeluld. Nu ik al ruim 40 dagen geen chocoladereep heb aangeraakt heb ik ook echt super zin in chocolade, maar ik eet het niet! De challenge is namelijk bijna afgelopen. En ik heb ook super zin in prik drinken, geen idee hoe dat komt. Ik spring een beetje van de hak op de tak, ik weet het. Ook gebruik ik heel vaak het woord lekker. Ga ik lekker niet weghalen.

Ik heb gewoon vakantie(!) en in de vakantie ga ik tijd in plannen om wat inspiratie op te doen zodat ik niet meer uitgeluld raak. Al vind ik het al best wat hoor. Een paar maanden lang elke week 2 of zelfs 3 blogs die (bijna) allemaal ergens over gaan. Nu schrijf ik dus gewoon over dat ik uitgeluld ben. Ik schrijf dus wel, maar eigenlijk gaat het nergens over. Jij leest het blijkbaar gewoon. Leuk toch hoe dat werkt? Mooie tijd om je ook even te bedanken toch. Bedankt dat je dit hebt gelezen, dat je toch tot de laatste regel door aan het lezen bent.. Ik ben trots op je!

Nou jongens, ik ben uitgeluld. Spreek jullie donderdag weer!

-IK-

1 Comment

  • Reply
    Anne's plek
    30/04/2018 at 19:33

    Zo leuk om iets te lezen wat eigenlijk nergens over gaat! Vet goed van je 40 dagen! Ik was goed bezig, maar ging naar Engeland waar ik super weinig te eten had (chips, fruit en een reep met chocolade laag) dus ja, dan maar wel die reep met chocola gegeten. Ik ga dus nog in mei door :).

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: