Mini Bucket List
Persoonlijk

Mini Bucket List

23/04/2018

Hey you!

Al een tijdje staan er wat dingen op m’n lijstje. Dingen die ik graag wil doen, dingen die ik wil bereiken. De één wat groter dan het ander, maar allemaal zeker haalbaar. Ik heb ze op een lijstje gezet en hopelijk kan ik ze binnenkort allemaal afvinken. Laat ik jullie eerst even meenemen van wat er allemaal op m’n Mini Bucket List staat.

Crossfit.
Ik roep het al een tijdje, tegen mezelf. Ik wil heel graag een keer crossfitten (haha autocorrect veranderde het even in crossfietsen). Het is er alleen nog niet echt van gekomen. Misschien durf ik het niet? Misschien kan ik het niet? Elke keer als ik het in m’n hoofd heb, komt er net iets tussen. Ik weet namelijk dat ik ongelofelijk spierpijn ga krijgen. Dus als ik donderdag ga crossfitten kan ik vrijdag niet normaal m’n Body Pump geven. Maar het gaat snel gebeuren, ik hoop in de mei vakantie.

(Mini) yoga vakantie.
Ook dit spookt al een tijdje door m’n hoofd. Ik heb wel al eens gekeken naar zoiets op Terschelling of ergens anders in Nederland. Maar ik denk dat ik het groter aan ga pakken. Er is namelijk een hele fijne yoga vakantie in Portugal, waar ik dolgraag naartoe zou willen. De twee teacher die meegaan zijn twee docenten waar ik ook les van heb gekregen tijdens de yoga opleidingen, komt goed uit dus. Ik denk dat ik dit gewoon maar moet doen. Anders blijf ik het uitstellen en helemaal alleen ben ik niet, want er zijn vast nog meer mensen die meegaan! Wat lijkt het mij heerlijk, elke dag yoga in het zonnetje..

Kamer make-over.
Tja. Ik heb m’n kamer een keer blauw gehad, knalgroen en nu is het roze. Al een tijdje kijk ik tegen die roze kleur aan en ik vind het niet meer mooi. Het liefst zou ik nu een kwast pakken en m’n kamer helemaal wit verven, maar dat doe je niet zo 1,2,3. Misschien ook een mooi klusje voor in de meivakantie..

Lange haar terug.
Ik vertelde hier al iets over een issue met mijn haar en ik heb toch besloten dat ik het weer lang wil. Dat duurt alleen nog even voordat het helemaal weer is aangegroeid. Ik sta elke dag voor de spiegel in de hoop dat er weer een heel stuk bij is gegroeid. Het krult de laatste tijd wel weer mooi, dat heb ik dan wel weer aan m’n korte kapsel te danken. Nu moet het zo blijven, maar dan langer. Een doel om in 2018 naar te streven en wat zeker op mijn Mini Bucket List staat.

Blokjes.
Zou het niet tof zijn als je wat spieren in m’n buik zou zien? Sommigen vinden het lelijk. Ik vind het prachtig. Niet te overdreven dan he. Al denk ik dat het wel een beetje een verslaving is. Ik ben al op de goede weg, qua trainen. Maar m’n buikspieren blijven nog even verstopt.

Dansles volgen.
Het is echt al dramatisch lang geleden dat ik zelf een dansles heb gevolgd. Waarom ik het niet heb gedaan? Geen idee. Vaak moet je dan toch verder van huis dan je lief is. Nu stond het een tijdje geleden op de planning (ja dit ook al, ik weet het, mens doe het dan gewoon), werd ik grieperig. Maar ik ga het binnenkort wel echt doen, misschien wel komende woensdag, anders in de meivakantie (goh ik ga het nog druk krijgen in die vakantie). Dit staat wel een beetje bovenaan in mijn Mini Bucket List.

Is het geen goed idee als we allemaal zo’n Mini Bucket List gaan maken? Gewoon een klein lijstje met dingen die je graag wilt doen. Kleine dingen die eigenlijk zo gedaan zijn, je springt in en uit de auto en je bent er, maar ook misschien iets grotere doelen. Wat zou jij op dit moment graag willen doen? Misschien is er een boek dat je graag wilt lezen, een sport dat je graag wilt leren of is het nog altijd een droom om naar Disney te gaan (die van mij wel)? Schrijf het op en ga ervoor! Ik houd jullie op de hoogte hoe het met mijn lijstje gaat..

ps. Sorry jongens, de blog kwam iets later online dan normaal. Ik had de handlettering bucket list tekening nog niet af. Maar nu wel. Doei!

-IK-

1 Comment

  • Reply
    Lijstjes afwerken? Check! -
    14/05/2018 at 08:36

    […] List. Zoals jullie hier hebt kunnen lezen heb ik een Mini Bucket List voor mezelf samen gesteld. De vakantie vliegt altijd […]

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: