goed nieuws
Persoonlijk Samenwerkingen

GOED NIEUWS!

19/04/2018

Hey you!

Jaaaaa, goed nieuws! Dat is altijd leuk toch? Krijg je energie van. Mijn hoofd draaide vorige week daardoor overuren. Zoveel ideeën, inspiratie en alles wat erbij kwam kijken. Ik vind het in ieder geval leuk, nu jullie nog. Oké vooruit, ik zal het delen met jullie. Ik houd jullie niet langer in spanning. Goed nieuws: komt ie dan he..

Vorige week had ik een gesprek op mijn werk. Welk werk dan? Mijn sportschool werk. Toen ik net begonnen was met bloggen sprak ik iemand waar ik altijd blogs naartoe kon sturen als het leuk zou zijn voor de sportschool. De week voordat ik het gesprek had, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken, stuurde een mailtje met als titel: super leuke blogs. Drie van mijn sport gerelateerde blogs stuurde ik op. Best wel spannend eerlijk gezegd, straks was het helemaal niks en stond ik daar met een bek vol tanden..

Gelukkig pakte het anders uit en kreeg ik goed nieuws! Mijn werk was namelijk inderdaad op zoek naar iemand die twee keer in de maand stukjes wil schrijven. De blogs vielen goed in de smaak en deze blog werd gelijk gedeeld op Facebook. Zo zul je zien dat mijn harde werken wordt beloond. Ik ben niet begonnen met bloggen om er geld aan te verdienen of gratis spullen te krijgen. Dat lijkt mij ook een beetje de verkeerde insteek, maar hey wie ben ik om dat te zeggen. Want stel dat je er wel een beetje geld mee verdienen en je krijgt gratis spullen opgestuurd, is dat alleen maar leuk natuurlijk.

Dus de komende tijd zullen er blogs komen die meer over sport gaan, wat ik zelf echt super leuk vind! Nog meer berichten om mensen te inspireren en te helpen aan een gezonde levensstijl. Nu is mijn kennis niet ongelofelijk groot in de sport, dus zal ik de trainers van mijn werk af en toe ook gaan benaderen (als jullie dit lezen, be prepared!). Voordat ik mijn blog begon had ik niet gedacht dat ik meer over sport zou gaan schrijven, maar ik merk dat ik steeds meer die kant op trek. Er valt zoveel over te leren en over te weten. En ja, ook ik zit soms met brandende vragen. Goed nieuws dus!

Nu even een vraag aan jou! Zijn er dingen die jij graag wilt weten? Dat kan van alles zijn. Misschien heb je een vraag over eiwitten, Body Pump of misschien wel yoga gerelateerd. Schroom je niet om mij even een berichtje te sturen. Wie weet zoek ik het voor je uit en vind je er snel een blog over! Zo kunnen we elkaar misschien helpen.. Gezellig toch?

Nog meer goed nieuws trouwens, ik ben bezig met een nieuwe lay-out van m’n website. Met steeds meer lezers, mag m’n website ook steeds iets mooier worden toch? Ik vind in ieder geval van wel. Ik houd jullie op de hoogte!

Geniet van het heerlijke zonnetje!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: