Fotofabriek
Samenwerkingen

Uniek, mooi, sterk en snel. Fotofabriek snapt het wel!

02/04/2018

Hey you!

Ik was altijd zo’n kind van: hoe meer, hoe beter. Hoe meer spullen, hoe voller m’n kamer, steeds minder ruimte om m’n kont te keren. Overal in de muren zijn haakjes, spijkers en planken getimmerd voor al m’n troep. Ik haalde overal plaatjes vandaan, maakte een collage en hing het op m’n kamer, die ik die week erop dan weer ging vervangen. En OMG wat was ik fan van Nick & Simon, muurstickers, kussens je kon het zo gek niet bedenken en ik had het. Maar hey, ik word ook ouder. Die roze kamer is niet helemaal meer mijn smaak en al die fotolijstjes heb ik laatst ook maar eens opgeruimd. Tijd voor spullen die gewoon mooi zijn, die je niet snel zat word en waar ik niet extra spijkers voor in de muur moet rammen. Tijd voor Fotofabriek.

Vorige week werd ik benaderd door Fotofabriek, of ik misschien interesse had in een samenwerking. Na een kijkje op de site was ik meteen verkocht. Ik ben gek op foto’s maken, inlijsten en weggeven. Fotoalbums maken van de vakantie doe ik vaak meteen als ik terug ben. Heel eerlijk, vaak op die gewone standaard sites, waar ik de laatste tijd ook niet meer heel erg tevreden over was. Als ik iets bestel, wil ik ook dat de kwaliteit goed is. Maar gelijk ook het nadeel met bestellen, je hebt geen idee hoe het er in werkelijkheid uitziet. Daar hoef je bij Fotofabriek niet bang voor te zijn, start gerust een chat met iemand, die onmiddellijk zal verschijnen als je op de site komt.

Foto’s op karton, aluminium, kurk, canvas, hout, plexiglas, maar ook eventueel op een tegeltje. Ik mocht een foto laten afdrukken op aluminium, nog nooit gedaan, maar zeker het proberen waard! Een foto uitgezocht, geupload (is dat een woord) en binnen no-time was het geregeld. Omdat mijn foto veel wit bevat, werd mij geadviseerd om hem op dibond af te laten drukken. Hetzelfde idee als aluminium, maar daar komt er eerst nog een witte laag overheen, anders wordt wat wit is, aluminiumkleur. Fijn advies, anders had het heel anders uitgepakt.

En ja hoor, vorige week kwam deze beauty binnen! Ik scheurde gelijk de verpakking open, iets te enthousiast waardoor dat labeltje waar je altijd aan moet trekken, meteen afscheurde. Maar het gaat toch om wat erin zit. De foto op dibond was tot mijn verbazing super licht en aan de achterkant zitten twee plakranden waardoor je hem bijvoorbeeld op je deur of op de muur zou kunnen plakken. Maar ook gewoon ergens neer kunt zetten zoals ik gedaan heb. Het is namelijk niet de bedoeling dat ik m’n hele leven bij m’n ouders blijf wonen, dus om hem hier ergens op te pakken, vond ik een beetje zonde. Ik ben er in ieder geval onwijs blij mee. Wat ik al zei, ik vind het altijd leuk om dit soort dingen weg te geven, maar voor mezelf bestel ik het niet vaak. Moet ik misschien iets vaker doen. Dan wel bij Fotofabriek he?!

Ik zou mezelf niet zijn als ik meteen allemaal andere dingen ook graag wil bestellen op Fotofabriek. Mijn oog viel ook op de visitekaartjes. Al een tijdje denk ik na om er een paar te laten bedrukken om mezelf meer te kunnen promoten. Omdat ik nog bezig was met allerlei opleidingen wilde ik dat eerst allemaal afmaken. Maar goed, dat is nu afgerond, dus misschien wordt het binnenkort eens tijd. Bij mij moet het dan alleen net altijd even anders, wat fijn hier is dat je jouw visitekaartjes ook in een andere vorm kunt bestellen. Een auto, een wolk of een huis, gewoon iets wat niet rechthoekig is. Wat daarnaast het voordeel is, je hoeft er niet gelijk 500 te bestellen. Je kan gewoon lekker met 50 beginnen. Ideaal dus, voor als je hem in de toekomst wilt aanpassen, misschien volg ik namelijk binnenkort toch ineens weer een opleiding. Je weet het maar nooit met mij!

Fotofabriek

Laaiend enthousiast ben ik over Fotofabriek zoals je misschien wel kunt merken. Een klik op deze link en misschien hangt er binnenkort ook wel iets moois bij jou aan de muur!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: