Hiep hoi, IK was gister jarig
Persoonlijk

Hiep hoi, IK was gister jarig

22/03/2018

Hey you!

Hiep hoi, IK was gister jarig. 24. Ik word oud. Al denken de meesten leerlingen dat ik ouder ben. “JUUUF JIJ BENT JARIG! Hoe oud ben je?“Wat denk je?” “Uhm 80? 33? 34? 20? 100 miljard?” Ja bijna. Leuk geprobeerd. Ik werd overdonderd met heerlijke chocolade, tekeningen en lieve berichten. Love jullie allemaal!

Hiep hoi, IK was gister jarig. De nacht ervoor slaap ik slecht. Toch misschien een soort van zenuwachtig ofzo. Maar hallo, ik ben nu 24, dat moet toch wel voorbij zijn? Dus ik slecht geslapen. Wakker met hoofdpijn, wat de laatste 4 woensdagen eigenlijk standaard is. En ik had die avond daarvoor eigenlijk ook niet echt zin om jarig te zijn. Waarom niet? Weet ik veel. Vast omdat ik moe ben ofzo. Misschien ook wel omdat ik steeds ouder word (ja logisch duh). Vroeger keek ik altijd al een maand uit naar m’n verjaardag. Ik vierde het soms wel 4 keer. Familie, vriendinnen van school, vriendinnen van dansen en dan nog de dag zelf. Dat is nou wel wat minder geworden.

Hiep hoi, IK was gister jarig. Maar afgelopen zaterdag vierde ik het al voor m’n familie. Kijk, dat vind ik wel leuk! Alle familie bij elkaar, daar hou ik van. Mooie cadeaus binnen gesleept, voornamelijk geld (zondag meteen sportkleding van besteld, ik kan nooit zo goed wachten). Komende zaterdag komen al m’n lieve vriendinnen en vriend. Daar kijk ik ook naar uit! Dit soort momenten kan ik echt van genieten.

Hiep hoi, IK was gister jarig. Op de een of andere manier blijft het soms wel een beetje dubbel. Over een paar dagen is het alweer 10 jaar geleden dat mijn lieve oma is overleden. Een ongelofelijke sterke vrouw waar ik naar opkeek maar ook ongelofelijk ziek. Ik heb haar toen nog gezien op m’n verjaardag en zelfs toen ik het de 23e vierde voor m’n familie. 2 dagen later was ze er niet meer. Een grote aanslag, ik ben zeker een half haar van slag geweest en soms nog steeds. 10 jaar geleden, dat is alweer zo’n tijd terug, maar zo voelt het niet.

Hiep hoi, IK was gister jarig. Ik gaf 6 danslessen. Kinderen komen gillend binnen: “JUF JIJ BENT JARIG!” Overdonderd met lekkere chocolade, bloemen, tekeningen en dikke knuffels. Ik ben dan ook weer zo’n trut die voor al m’n leerlingen wil uitdelen. Voor 250 kinderen (verdeeld over de hele week) snoep uitdelen, dat is best een hoop! Ik ben heerlijk verwend, mooie cadeaus gekregen en onwijs veel felicitaties ontvangen. Dankbaar voor alle lieve mensen in m’n leuke leven.

Hiep hoi, IK was gister jarig. Een soort van rollercoaster van gevoelens zoals je wel kunt lezen. Het ene moment sta ik te springen, kan m’n geluk niet op. Het andere moment wil ik gewoon in m’n bed blijven liggen en even helemaal niks. Een stapje terug zou misschien wel verstandig zijn, helaas zit dat niet echt in m’n aard. Dus voor vandaag houd ik het even hierbij en lig ik lekker op de bank. Gilmore girls staan aan en het gaat weer niet zoals ik wil (in de serie dan hè). Ook al het laatste seizoen, als dat is afgelopen val ik denk echt in een zwart gat. Of iemand moet een andere goede serie hebben? Net terug van de tattoo shop (schrik niet er is geen reuze olifant op m’n rug gezet), want er moest even een lijntje bijgewerkt worden. PIJN! De eerste en gelijk ook de laatste.

Dus dat was mijn verjaardag. Begrijp mij trouwens niet verkeerd trouwens. Ik vind iedereen en alles echt helemaal super en ik waardeer alles echt enorm. Maar dit is gewoon hoe ik mij nu even voel. Het ene moment kan ik de wereld aan en het andere moment niet helemaal. Eerlijkheid duurt het langst toch? Misschien doet een paar nachten goed slapen wonderen! Wie kan mij leren uitslapen?

Hiep hoi, IK was gister jarig

Ps. Deze geweldig mooie en overheerlijke taart is trouwens gemaakt door Cake The Happiness echt een aanrader! Mooi van buiten, maar ook echt fantastisch van binnen. En hij is helemaal op. Dus bestel maar lekker je eigen! Die macarons heb ik zelfs allemaal opgegeten, dat snap je toch wel?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: