ILYMIX
Samenwerkingen

ILYMIX: Zonnebrillen, sjaals, mutsen, tassen & dat allemaal met korting!

20/03/2018

Hey you!

Even een extra blog tussendoor. De laatste tijd heb ik zoveel ideeën dat jullie af en toe niet 2 maar wel 3(!) blogs in de week kunnen verwachten! Niet alleen ideeën, maar er komen steeds meer samenwerkingen aan. Het harde werken wordt beloond en daar ben ik iedereen alleen maar heel dankbaar voor. Dus vandaag in het zonlicht: ILYMIX. Gisteren kreeg ik namelijk deze beauty opgestuurd.

ILYMIX

ILYMIX bestaat nog niet heel lang, dit bedrijf is in 2015 opgericht. Het stel dat dit bedrijf heeft gestart is begonnen met in de mode industrie met als doel uiteindelijk zelf sjaals en accessoires te ontwerpen. De twee mensen die ILYMIX hebben laten ontstaan komen uit China. Na een lange reis hebben ze een eigen plek gevonden, waar ze de producten een persoonlijke tint kunnen geven. De producten worden met liefde ingepakt met de daarbij zelf gemaakte “Thank you” kaartjes. Ik hoefde er in ieder geval geen seconde over na te denken om deze samenwerking aan te gaan.

Een zonnebril kon ik trouwens ook goed gebruiken, die van mij had zich weer eens goed verstopt (lees: gewoon kwijt). Een keuze maken was wel lastig, vooral omdat je niet weet hoe hij echt zal gaan staan, maar ook omdat er zoveel keuze was. Leuke zonnebrillen maar dan net even wat anders. Ik hou er wel van om met de trend mee te gaan, maar het liefst dan net even iets anders dan de rest heeft. Daar zorgt ILYMIX gelukkig voor!

Niet alleen toffe zonnebrillen worden er verkocht. Toen ik een tijd op de site aan het rondneuzen was, viel mijn oog ook meteen pet met “Shut up”, mooie handtassen, sjaals waar je lekker in weg kan duiken en mutsen (ook nog niet heel verkeerd met dit weer in Nederland). Genoeg spullen om de even zoet mee te zijn.

Ik hoor je denken: “Ja dat is nu wel leuk voor je, dat jij zo’n zonnebril hebt, maar wij dan?” Maar natuurlijk heb ik daar aan gedacht! Met deze directe link kom je meteen terecht op de site en krijg je 20% korting op al je spullen! Of vul mijn kortingscode: isabellakok in als je gaat afrekenen.

Ik wens je alvast veel shop plezier! Laat het me weten als je wat hebt besteld of als je nog vragen hebt. Deze zon kan ik in ieder geval weerstaan. Kom maar op met die zomer! Thank you ILYMIX.

Ps. Zoek je nog een mooi horloge voor bij je zonnebril? Check dan even deze link.

ILYMIX

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: