top 5
Dans IK Sport Yoga

Blog #50. De top 5!

08/03/2018

Hey you!

Ja hoor, wat een mijlpaal! Ik heb mijn 50e blog bereikt en dus wordt het tijd voor een kleine terugblik. Voordat ik begon had ik echt niet durven dromen dat het zo goed zou gaan. Dat mensen dit gewoon lezen! Soms nog steeds onderzoekende van wat werkt en wat niet. Dan denk ik: Wat ik nu heb geschreven, is echt fantastisch, heb ik niet echt veel lezers. Als ik dan zomaar wat typ over wat er op dat moment in mij opkomt, wordt het ineens super goed gelezen. Maar hey, ik vind het leuk, jullie dus blijkbaar ook, laten we lekker zo samen doorgaan! Dan komt ie dan he, zet je schrap, de top 5 van de afgelopen 49 blogs.

#5 Het AALO-yoga-opleidingen virus
Een blog die ik over m’n yoga opleidingen schreef. Hierdoor werd ik benaderd door de AALO of zij mijn blog mochten delen. Ga je gang! Deze blog is nog steeds te vinden op de homepagina van hun website. Leuk he? Door deze opleidingen heb ik ook geleerd dat ik dicht bij mezelf moet blijven, heeft het mij misschien positief iets veranderd en heb ik ook besloten om dingen te beginnen die ik leuk vind om te doen. Er ging een wereld voor mij open en ik ben zeker nog niet klaar met leren. Alleen voor nu even wel. Nummer 5 van de top 5, door naar 4.

top 5

#4 I DID IT!
Ja hoor, deze blog vorige week pas online gegooid, maar hij vloog gelijk omhoog! Blijkbaar vinden jullie het leuk als ik dingen haal (diploma’s dan, geen dingen van de jumbo), laat ik daar dan in de toekomst maar mee doorgaan! Deze blog schreef ik als een stuiterbal. Ik had net gehoord dat ik geslaagd was en kon niet wachten dit met jullie te delen. Half springend, half typend en half kokend. Ja jullie horen het goed, ik heb een soort van gekookt. Terug naar de top 5, wat zal nummer 3 zijn?

top 5

#3 Where it all started..
Mijn eerste blog. Kan ook haast niet anders, deze had ik overal gedeeld. Soms vind ik dat nog wel eens lastig. Ik wil jullie niet vol spammen, maar aan de andere kant wil je ook dat mensen je verhalen lezen. Waar ga je dus je blogs delen? Ik hoop dat ik nu een middenweg heb gevonden. Daarnaast ben ik blij dat ik ben begonnen met bloggen en de stap heb gezet. Ik vind het echt super leuk en het begint zich steeds vaker zijn vruchten af te werpen. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik er 24/7 mee bezig ben. Als er iets in mij opkomt schrijf ik het meteen op. Wat voor mij heel positief is, ik bleef maar met dingen in m’n hoofd zitten. Ik slaap een stuk lekkerder als het op een stukje papier staat in plaats van dat het de hele tijd door m’n hoofd blijft zweven. Over slapen komt binnenkort ook een blog online!

top 5

#2 Ruggengraat: THE ECHTE END. Inclusief cliché before & after
Toen ik mijn blog begon, zat ik midden in mijn Ruggengraat periode, dus elke week een blog over mijn ervaringen en eventuele progressie. Deze blog bevatte het eindresultaat en ik snap dat veel mensen daar benieuwd naar waren. Ook gelijk voor het eerst dat ik een stukje van mijn lichaam liet ziet, daarvoor te onzeker maar nu ben ik eindelijk trots over hoe ik eruit zie. Dat wordt alleen maar beter! Dus een plek in de top 5 verdiend deze blog zeker. Oke, klaar voor? We gaan namelijk door naar nummero uno… *trommelt op de tafel*

top 5

#1 Say Hello to your new XCORE Instructor!
De eerste blog die ik schreef over een organisatie en dat werd meteen beloond! Ik werd benaderd door House Of Workouts of zij deze blog mochten delen. Maar natuurijk! Hoe meer mensen het lezen, hoe beter, des te meer mensen kan ik inspireren. Vandaar dat deze blog denk ik ook het meest gelezen is. De blogs die ik daarna voor hun heb geschreven, werden gepubliceerd op hun eigen pagina. Niks mis mee, ik kan alleen niet zien of veel mensen het hebben gelezen. Ik merk wel dat ik het niet alleen leuk vind om over mezelf te schrijven, maar ook over dingen (lekker algemeen) of voor bedrijven. Dus stel je leest dit en denkt: Nou dat lijkt mij super tof! Stuur mij gerust een berichtje.

Welke blog vond jij het leukst om te lezen? Zijn er nog dingen die je graag wilt weten?

-IK-

2 Comments

 • Reply
  Priscilla
  08/03/2018 at 18:13

  Jaaaaaaa! Leuk artikel girl! Liefs

  • Reply
   isabellakok
   08/03/2018 at 18:15

   Lief! Dankjewel! X

Leave a Reply