i did it
Yoga

I DID IT!

02/03/2018

Hey you again!

Daar ben ik weer! Met heeeeel erg goed nieuws!! I did it! De theorie & praktijk van het AALO Yoga afrondingsexamen heb ik allebei gehaald! WOEHOE FEEST!

Vandaag met een lijf vol zenuwen ging ik in mijn rode scheurmonster weer richting Woerden. Meer gespannen dan de keren daarvoor want ik moest nu ook een heleboel meer leren.(dat rijmt alweer) De dag begon met een kleine miscommunicatie, de deelnemers (inclusief ik) dachten namelijk dat we al om half 10 gingen beginnen. Dat werd 10 uur, maar dat mocht de pret niet bedrukken, hadden wij nog meer tijd om te leren. De laatste dingen werden nog even besproken en dan werd het toch echt tijd om dat examen te gaan maken (waar ik als het meest tegenop zat). We hadden twee uur voor het examen gekregen maar binnen een uur was ik al klaar. Nog even m’n punten bij elkaar op geteld en het zou erom hangen. Net wel of net niet. Maar.. I did it! Net het goede nieuws gekregen en ik heb gewoon een 7 gehaald!

Daarna door naar het praktijkexamen. Ook spannend want thuis was ik steeds wat houdingen vergeten. Niet de hoofdstand natuurlijk, daar kan je niet omheen. We waren met een groep van 5 en tegelijkertijd begonnen we met ons praktijkexamen. Na een minuut ontsnapten er al wat zweetdruppels, misschien toch wel erg gespannen. Maar de houdingen gingen best oke, ik was in ieder geval niks vergeten! Ik had alleen 1 moment waarvan ik dacht: Huh wat doe ik hier en hoe kom ik hier weg? Gelukkig weer weg gekomen en gewoon netjes de les afgemaakt, net alsof er niks gebeurd was.

Dus theorie examen gemaakt, praktijk examen gedaan, nu was er niks meer aan te doen. Na de lunch werd wel meteen het praktijk examen bekend gemaakt. Vol spanning afwachten weer totdat we naar boven werden geroepen. Ik werd als eerste genoemd en was geslaagd! I did it! Wel met de mededeling dat ik veel meer uit mezelf kan halen, dus daar gaan we de komende tijd maar eens mee aan de slag! Net dus het verlossende e-mailtje gekregen over de theorie dus gelukkiger kan je mij niet maken! Alle examens praktijk en theorie in 1(!!) keer gehaald. Je hoort het goed, ik heb voor het eerst alles in 1 keer gehaald! Klein applaus voor mij. Dus mijn weekend kan niet meer stuk! Mijn vakantie is dan ook wel gelijk om maar I DID IT! Niet deze maandag maar de maandag erop is er nog een afsluitende dag met een diploma uitreiking, weer eentje die ik aan mijn collectie kan toevoegen.

Geniet van je weekend! (veel uitroeptekens deze blog, ik weet het) Ik vier hier even een klein feestje en maak een einde aan deze blog-5-daagse. Zie jullie maandag weer! Heb ik al gezegd dat ik ben geslaagd trouwens?

I did it

-IK-

No Comments

    Leave a Reply