Saint London
Persoonlijk Samenwerkingen

Mijn eerste samenwerking met… Saint London XVI!

27/02/2018

Hey you!

Yes! Ik ben benaderd door een bedrijf en niet zomaar een.. Namelijk: *tromgeroffel* Saint London XVI! (had je misschien al uit wat dingen af kunnen lijden) Super mooie horloges voor een leuke prijs en jij kan korting krijgen via mijn code. Het probleem bij mij is dat ik privé berichtjes van mensen of merken dat ik (nog) niet volg, soms heel laat pas binnenkrijg. Of het heel laat door heb dat ik een berichtje binnen heb gekregen. Gelukkig heb ik deze precies op tijd gelezen. Maar zo ben ik ook eens uitgenodigd voor een evenement waar ik onwijs graag naartoe wilde. Helaas las ik het pas een week nadat het evenement was afgelopen. Daarom check ik het de laatste tijd extra, ook mijn ongewenste mail zodat ik niks mis kan lopen. Maar laten we het nu even over dit mooie merk hebben.

Saint London XVI is ontstaan door hun passie voor Londen en wat voorop staat is het betaalbaar maken van luxe producten met een hoge kwaliteit. Wat wil je nog meer? Het horloge is klassiek en tijdloos. Begrijp me niet verkeerd het is juist wel de bedoeling dat je er de tijd op ziet.. Maar je kan het overal bij dragen en toen ik een keuze mocht maken uit een van de horloges, wist ik niet welke ik moest kiezen!

Ik kon niet wachten totdat dit horloge binnen was. Toen de postbode het pakketje kwam brengen was ik niet thuis. Ik kreeg een berichtje van mijn lieve zusje: “Wat heb je nou weer besteld?” Waarop ik antwoordde: “Ja dat is het horloge!” “AAH YES! Mag ik hem openmaken?” vroeg ze, maar dat mocht lekker niet van mij. Thuis aangekomen vloog ik naar binnen en opende het pakketje. Wauw. Ik had gekozen voor dit exemplaar (zie foto). Zwart met goud. De band is makkelijk verstelbaar van het Saint London horloge en ik was al meteen verliefd op het uiterlijk. Hij draagt heel licht en wat ook niet heel onbelangrijk is: je ziet de tijd er super duidelijk op!

Nu heb ik leuk nieuws.. Want jij kan ook zo’n horloge bestellen met 20% korting met mijn code: IK-20. Dus ga snel naar de site Saint London XVI en kies jouw eigen exemplaar van Saint London. Ik zweer het je, hier krijg je geen spijt van! Heb jij er eentje of wil je er graag één (of twee) laat het mij weten, ik ben benieuwd!

Saint London

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: