Persoonlijk Yoga

Wie, Wat, Waar, Waarom & Hoe? IK aan de tattoo

15/02/2018

Hey you!

Ik moet je eerlijk zeggen, hier ben ik ongeveer al een jaar mee bezig. Daarvoor echt nog nooit aan gedacht, maar ik wilde iets moois om de periode met mijn rug af te sluiten. Omdat het deze maand drie jaar is geleden, moest het gewoon nu gebeuren (vond ik). Dus ging ik dit gewoon doen (niet gewoon hoor, ik scheet weer alle kleuren in m’n broek)! Ik die het al uitschreeuwde als we twee prikken tegelijk kregen op de basisschool.. “Ik was er nog niet klaar voooor! Je zou tot 3 tellen!” Ging nu vrijwillig een naald opzoeken. Maar oke, ik wist wat ik wilde, ongeveer waar dus een afspraak gemaakt.

Vannacht droomde ik weer lekker vreemd. Ik droomde dat ik in de auto van m’n vriend naar de tattoo shop reed, ik meteen al een meisje op de fiets aanreed want ik had namelijk haast. Eenmaal aangekomen hing er een vreemde sfeer. Ik vertelde wat ik wilde. Namelijk een cirkel met een driehoek erin. Die cirkel ging wel lukken maar de driehoeken waren vandaag op, dus moest ik even iets anders verzinnen. Ja maar dat was niet de bedoeling, ik wilde echt dit. Gelukkig werd ik op tijd wakker en zal ik maar snel even deze vragen beantwoorden. De eerste vraag is wederom simpel.

Wie?
Me, myself & I. IK ging aan de tattoo. De tweede vraag valt ook zo te beantwoorden..

Wat?
Een cirkel met een driehoek erin, zie je toch.

Waar?
Op m’n rechter onderarm. Ik was er eerst van overtuigd dat ik het op m’n linkerarm wilde. Totdat m’n moeder gister avond zei: “Maar daar heb je altijd je horloge en nog meer rotzooi, wordt dat niet te druk?” Oké je hebt weer gelijk, laten we rechts doen.

Waarom?
Omdat ik het leuk vind om pijn te lijden. Nee dat is niet helemaal de goede reden. Zoals ik al vertelde wilde ik iets hebben om de hernia periode af te sluiten. Niet alleen daarom, maar het is wel de hoofdreden en ik vond dat het iets moois verdiende omdat het toch een grote rol heeft gespeeld en of ik dat nou wil of niet, het altijd wel een rol zal blijven spelen. Maar waarom dan dit? Dan link ik even naar de yoga. Voor iemand die daar niet bekent mee is, in yoga heb je chakra’s, verschillende punten in je lichaam die ergens voor staan. Nou ging 1 punt over wilskracht en een ander punt over dromen. Beiden hadden een cirkel met daarin een driehoek in het midden en ik was eigenlijk meteen verkocht. Ik wilde iets simpels en kleins hebben en dat was dit.

Tijdens mijn auw-alles-doet-zeer-niks-helpt periode heb ik de moed nooit opgegeven en heb ik mijn droom ook nooit voorbij laten gaan. Ook al is het niet makkelijk geweest en zijn er echt wel mensen geweest die dachten: Waar ben je nou mee bezig? Daar had ik een beetje schijt aan. Daarnaast is het dus bijna drie jaar geleden dat ik ben geopereerd en zie je hier dus een DRIEhoek, nou wat wil je nog meer?

Hoe?
Dus ik heb een afspraak gemaakt bij een tattoo shop hier in de buurt. Nou ja, een afspraak gemaakt.. Een berichtje gestuurd. Voor bellen had ik ook het lef al niet. Gelukkig ging het precies zoals ik het in gedachten had. Dus vandaag vol goede moed samen met m’n zusje richting Tattoo Lounge Vinkeveen. Met klotsende oksels en een vreemd gevoel in m’n buik. Ging ik dit echt doen? Ja zeker! En ik moet eerlijk bekennen, het deed wel iets meer pijn dan ik had verwacht. Maar hey het duurde maar een kwartier en ik denk altijd: Ik heb bijna een jaar rond gelopen met een hernia, dat deed pas pijn. Gelukkig werd ik op m’n gemak gesteld en ben ik onwijs tevreden met het eindresultaat. Precies zoals ik het in gedachten had, niet te groot, gewoon precies goed. Ik ben er blij mee en daar gaat het om!
tattoo

Dat was mijn donderdag ochtend, nu weer terug naar het normale leven..

-IK-

No Comments

    Leave a Reply