Persoonlijke update Sport

M’n knie had er even geen zin in..

09/02/2018

Hey you!

Donderdag ochtend werd ik wakker met pijn aan de binnenkant van m’n rechter knie. Ik had niks geks gedaan en ik kon de pijn ook niet echt beschrijven. Maar vervelend, dat was het zeker. Vooral nu ik net weer allemaal goede dingen aan het bedenken ben die ik wil doen en dingen die ik moet doen..

Ik ben die ochtend wel gaan sporten. Eigenlijk stond benen trainen op het schema, maar dat heb ik maar even niet gedaan, zo slim ben ik dan ook wel weer. M’n telefoon lekker in m’n tas gelaten, m’n sporthorloge (verdomme) thuis laten liggen, maar dat was juist wel even lekker. Anders ben je vaak nog bezig met oo die stuurt dit, die stuurt dat, oo ik heb nog maar zoveel calorieën verbrand. Gewoon een ochtend fijn getraind, niks meer en niets minder en m’n knie geen pijn gedaan want ik luister naar m’n lichaam tegenwoordig!

Weer thuis aangekomen. Donderdag is vaak een lekker rustig dagje waarin ik wat dingen voorbereid en gewoon even lekker kan uitrusten. Ik geef ’s middags pas een dansles en dat ging niet echt oké. M’n knie had echt geen zin en ik kon eigenlijk niet springen en hem liever ook niet buigen. Dan schieten er gelijk allemaal dingen door mijn hoofd: Hoe gaat het morgen dan? Moet ik die en die appen of ze m’n lessen willen overnemen? Maar ik moet ook invallen.. Moet ik dan de fysio bellen of nog even wachten? Maar morgen kan ik eigenlijk niet missen.. Gelukkig heeft deze mevrouw zich druk gemaakt om niks want toen ik thuis een pasta naar binnen had gewerkt en ik weer verder moest naar m’n volgende les, had ik ineens nergens meer last van!

Wat er is gebeurd en hoe het is gekomen? Geen idee. Ik ben in ieder geval blij dat het weg is. Zo zie je maar weer dat ik m’n lichaam bij m’n werk zo hard nodig heb. Ik heb niet echt een kantoorbaan, dus een pijntje kan ik niet gebruiken, sowieso niemand eigenlijk. Vandaag namelijk een yogales, body pump, een dansles bij de ene dansschool en 5 danslessen bij de andere gegeven. Dus lang leve m’n knie dat hij het weer doet!

Hoppa, pijnloos het weekend in!

Dat wilde ik even delen, doei!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: