winter
Persoonlijk

Hoe overleef ik deze Winter (Week)?

05/02/2018

Hey you!

HELLUP! Deze week schijnt het weer koud te worden. Schaatsen worden uit de kast getrokken, van die charmante thermo truien en wat dacht je van de geitenwollensokken? Ik vertel je over mijn favoriete items van deze winter.

Elektrische deken.
Ik slaap niet zonder. Voordat ik ga slapen zet ik hem altijd aan en na twee uur gaat hij vanzelf weer uit. Handig toch? Voor die tijd leg ik altijd even m’n slaapkledij er op zodat ook dat lekker warm is. Al bij de eerste kou, wordt het ding uit de kast gehaald en ook al is het buiten 13 graden, hij gaat gewoon lekker aan.

Zacht dekentje.
Nu we toch nog even over slapen hebben. Van Sinterklaas heb ik een onwijs zacht dekentje gekregen, echt heel erg fijn! Hij ligt standaard over m’n dekbed (’s avonds heb ik het nu echt niet meer koud) en af en toe neem ik hem mee naar beneden als ik serie (lees verder) ga kijken of ergens aan moet werken. Deze gaat ook nooit meer weg! De mijne is van Unique Living.
winter

Soxs.
Nu we het toch over Sinterklaas hebben.. Ook dit is een fantastisch cadeau geweest. Ik moet eerlijk bekennen, ik heb een sokkenverslaving. Drie lades vol met lange sokken, korte sokken, sokken met stippen, met streepjes, met varkens en happy socks. Mensen die mij goed kennen, weten dat dit een soort tik van mij is. Daarnaast ook een hoop dikke sokken maar dit paar is toch echt mijn favoriet. Deze winter eigenlijk alleen nog maar deze aangehad. Hier vindt je deze geweldige sokken.
winter

Saul.
Nu weer even terug naar het slapen (het lijkt wel of ik niks anders doe). Afgelopen jaar liepen mijn vriend en ik door de Ikea, in 1 oogopslag verliefd. Heel veel zeuren maar de olifant knuffel ging niet mee naar huis, helaas. Diezelfde week, kwam ik thuis en daar lag hij dan in m’n bedje. Saul (ja hij heeft een naam, stoer toch). Ik slaap op zo’n stomme manier half op m’n buik en het liefst houd ik een kussen vast.. Maar nu heb ik Saul, dus hoeft dat niet meer!
winter

Nieuwe jas.
Een vriendin van mij had deze jas in het roze, ik was meteen verliefd. Eerst maar op zoek naar een eigen. Elke winkel afgezocht voor een leuke winterjas, niks gevonden. Zelfs niet in Berlijn.. Dus na Berlijn een appje gestuurd naar diezelfde vriendin, jas besteld en nooit meer uitgedaan. Hij is zo verschrikkelijk zacht!
winter

Chilly’s bottle.
Ik wist dat deze flessen bestonden en ik vond het al knap van mezelf dat ik er geen eentje had besteld. Toen ik in Amstelveen aan het winkelen was en bij de Albert Heijn in de rij stond, zag ik ze staan in het winkeltje tegenover de appie. Na het afrekenen rende ik naar de overkant en was weer op slag verliefd. Maar ook weer, heel verstandig, niet gekocht. Gelukkig kent Sinterklaas mij super goed en toen ik deze uitpakte, sprong ik een gat in de lucht! Ook nog eens m’n lievelingskleur (dat is sinds kort oranje). Super fijne fles, je water blijft een stuk kouder dan normaal wat heel fijn is met al mijn lessen en als je er thee in giet blijft het 12 uur heet, maar echt dat je moet oppassen dat je je tong niet verbrand. Bestel hier je eigen chilly’s!

Gilmore girls.
Nieuwe verslaving. Elke dag kijk ik sowieso wel 1 aflevering en ik vind het geweldig, gewoon even lekker ontspannen. Er gebeurd vrij weinig, maar het kijkt ontzettend makkelijk. Het intro nummer heb ik nog nooit overgeslagen en blèèr ik keihard mee.

Wat zijn jouw favoriete items van deze winter?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: