lovers canal cruise
Uitstapjes

Lovers Canal Cruise. Inclusief nieuwe vrienden.

22/01/2018

Hey you!

Voor mijn vriend z’n verjaardag (6 september, schrijf het in je agenda) had ik hem wat opties gegeven van Suprise Factory, ik wist het namelijk echt niet dit jaar. Maar er stonden wat leuke opties op de site, hij koos voor een diner op een boot (Lovers canal cruise) en dat hebben we gisteren gedaan!

Hoe komen we er?
Ik had netjes gereserveerd, de bon besteld, gebeld en alles was geregeld. Alles lag in mijn handen en daarmee gelijk ook wel wat risico’s. Na de reservering had ik niet meer op de bon gekeken en aangezien wij gingen varen door grachten in Amsterdam, dacht ik dat we op de Prinsengracht moesten verzamelen. Dus de auto netjes geparkeerd, uitgestapt. Toen begon ik toch even aan mezelf te twijfelen.. Of is het toch de Prins Hendrikkade? Jep. We moesten niet naar de Prinsengracht, wel doorheen gevaren trouwens. Dus weer terug in de auto naar de andere kant van Amsterdam. Gelukkig waren we op tijd weg gegaan. Nu moesten we in plaats van rustig naar de bestemming lopen, even wat vaart erachter zetten. Net op tijd op de goede bestemming en de Lover canal cruise kon beginnen.

Samen op de foto.
De boot bestond uit allemaal tafeltjes van 6. Wij waren met z’n tweeën, maar wij werden naast andere mensen gezet. He verdorie dachten we aan het begin. Daar gaat ons avondje met z’n twee. Want meteen kregen we een voorstelronde, helaas ben ik de namen wel vergeten. Eerst wat terughoudend maar al snel werd een gesprek gestart. Dit koppel kwam uit Thailand en was in Amsterdam voor zaken, wij vertelden dat ik dit aan Niels had gegeven voor z’n verjaardag (kom ik later op terug). Na een paar minuten werd aan iedereen gevraagd of ze op de foto wilden. Tuurlijk wilden ze dat, wij moesten er ook bij! Oké vooruit dan maar.

Special Juice.
Tussen het eten door (wat niet onwijs bijzonder was, gewoon lekker) werden er wat onderwerpen besproken. Zo zei ik dat ik dans, sport en yoga docent ben. Meteen vloog onze nieuwe vriendin naar m’n armen om mijn spierballen te voelen. Ze vertelde dat zij iedere ochtend haar eigen routine heeft en elke avond haar eigen ‘juice’ maakt en drinkt. Een ‘special juice’ voor een platte buik. Na 7 keer vragen wat nou die special juice is en op aandringen van haar man, heeft ze het ons verklapt. Maar ik denk eigenlijk dat het strikt geheim is. We waren toch al besties geworden, dus met ons kon ze het wel delen. ELKE AVOND drinkt ze een smoothie van: water, bleekselderij, tomaat, wortel, appel, limoen en honing. en dan niet een beetje maar gewoon een halve liter. Misschien moet ik dat ook maar eens proberen, als ik het weg krijg. Eigenlijk moet er ook nog ananas en passievrucht in, maar dat vindt ze niet lekker. Huh, maar dat moet het toch juist lekker maken?

Vakantie bestemming?
Daarnaast heb ik nog een video te zien gekregen van wat haar routine is, met een prachtig uitzicht op Bangkok. Wij hadden het toevallig die avond over onze zomervakantie. Waar gaan we dit jaar naartoe? Maar als we naar Thailand gaan, moeten we zeker langskomen en vertellen zij waar wij overal moeten eten, het visitekaartje inclusief telefoonnummer in the pocket. Ik weet trouwens niet of dat een heel slim idee is want onze nieuwe vriend had boven al z’n tanden nog, onder denk nog maar drie. Waardoor praten af en toe wat lastig was en hij z’n servet steeds binnen handbereik had. Wel hele lieve mensen, zo zie je maar dat je iemand nooit om z’n uiterlijk moet beoordelen. Ze hebben verder ook helemaal niet zoveel foto’s gemaakt!

Lang zal hij leven
Aan het einde van de Lovers Canal Cruise, moesten we in eens “Lang zal ze leven” zingen. Ik keek om mij heen, wie is er jarig dan? Totdat iemand aan het einde zei: “Gefeliciteerd Niels!” en kwam met een fles prosseco op ons af. Waarschijnlijk dachten onze nieuwe vrienden, dat mijn vriend vandaag jarig was! En die prosseco fles hadden we van hun gekregen! Super lief, in totaal nog 7 keer geproost met onze nieuwe vrienden. Het toetje naar binnen gewerkt en we mochten de boot weer af.

Een geslaagde en gezellige avond. Het eten was prima, het uitzicht was prachtig en vrienden voor het leven gemaakt!
lovers canal cruises
-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: