week
Persoonlijk

What-I-Do-In-A-Week-Blog

15/01/2018

Hey you!

Je hebt altijd al willen weten hoe mijn week eruit ziet. Toch? Nou… Zo dus!

Maandag.
Chill. Niet echt een druk dagje. Had ik ook wel nodig, want ik moest nog al m’n lessen voorbereiden voor komende week. Wel stond er een XCORE lesje op de planning. Daar de dag mee begonnen en toen kreeg ik al meteen een berichtje van een zieke docent of iemand haar lessen die middag wilde invallen. Ik kon, geen probleem, wel even m’n dagplanning omgooien (dat wordt dus geen aflevering van Gilmore Girls). Ik was van plan zelf te trainen, dat toch maar even niet gedaan. Als een speer terug naar huis, m’n lessen voorbereid en ’s middags weer terug. Daarna naar huis, eten, Body Pump les doornemen en weer terug (voor de derde keer vandaag) om Pump te geven. Als verrassing wilde ik m’n vriend mee ophalen van het vliegveld. Dus na m’n les weer meteen naar huis, overgestapt in de volgende auto, naar Schiphol en weer terug naar huis. Dat was het begin van mijn week!
week

Dinsdag.
Spierpijn. In m’n buik, benen, borst en de rest. M’n wekker eerder gezet om de Body Jam les door te nemen en m’n laatste dansles te maken (die was precies op tijd af). Terug naar de sportschool om weer Pump te geven (auw, nog meer spierpijn) en weer door naar huis. M’n eigen lessen even doorgenomen, dansjes gemaakt, broodje gegeten en weer terug naar de sportschool voor nog een lesje Pump. Dit keer aan de brugklassers. Een uitdaging, maar hier hoefde ik mij tenminste niet zo uit te sloven omdat zij bij 2,5 kg al kreunen en diep zuchten. Complimenten gehad van de docent (dat is altijd leuk), helaas waren alle steps als de toren van Pisa opgestapeld dus kon ik dat weer even opruimen. Voordat ik het wist stonden de eerste kinderen voor de dansles al voor de deur. Drie danslessen gegeven en terug naar huis. Eigenlijk had ik nog wat willen voorbereiden maar m’n lichaam is te moe dus ik besluit te gaan slapen.
week

Woensdag.
Hoofdpijn. Ik word wakker, m’n hoofd knalt bijna uit elkaar, m’n lichaam doet nog steeds zeer van de spierpijn en ik heb honger. Ik begin met het lesgeven van de peuters. Lieve kinderen en ze voelen je ook echt aan. Ze voelen precies de plekken waar ik spierpijn heb (voornamelijk benen) en gaan daar dan op zitten. Even pauze, wat nodig was, anders was m’n hoofd geëxplodeerd. Nog even wat dingen voorbereid en door naar de andere dansschool voor 5 danslessen. Ik begin met de 4 jarigen en eindig met de 18 jarigen. Super leuke groepen, veel energie van gekregen en m’n hoofdpijn was gelukkig weg. Thuis aangekomen, gegeten en door naar de herhalingsavond van EHBO. Wat helemaal niet zo vreselijk was als ik had verwacht! Ik barst weer van de honger, nog even wat gegeten en naar m’n bed in gegaan.
week

Donderdag.
Heerlijk geslapen. Ik heb het gevoel alsof ik de hele wereld weer aan kan en besluit daarom om lekker te gaan trainen (ook al is m’n spierpijn nog steeds niet helemaal over). Super druk in de sportschool, iedereen heeft natuurlijk weer goede voornemens. Gelukkig kon ik lekker m’n ding doen en heb ik goed getraind. Thuis de lessen voor vrijdag en de yoga les voorbereid. Tussendoor de Body Jam doorgenomen en gelukkig ook tijd voor Gilmore Girls tussendoor. Een dansles om 4 uur gegeven, gegeten door naar de Specials (mensen met een beperking die ik dansles geef) en we eindigen de dag met een uur yoga geven. 21.30 uur thuis, op de bank, nog wat dingen regelen en naar bed want morgen is het…
week

Vrijdag.
Moe. Maar toch stap ik uit m’n bed om nog een stukje van de Body Jam door te nemen (ik had gewoon nee tegen die les moeten zeggen of niet zulke hogen eisen moeten stellen maar hey, that’s me!). Door naar de sportschool om een Pump lesje te geven en op de een of andere manier heb ik blauwe plekken op m’n benen gekregen want elke keer als de bar er langs kwam, deed het pijn. Terug naar huis, douchen en door naar de dansschool voor een uurtje lesgeven aan de mini’s (4-5 jaar). Gelijk in de auto terug naar de sportschool om daar nog 5 danslessen te geven. Half 8 ben ik klaar en dan moet ik nog naar huis om te eten. Honger! Vrijdag is vaak de zwaarste dag (komt denk door wat ik allemaal doe de rest van de week), maar het geeft wel weer een voldaan gevoel. Ik zet m’n telefoon even een paar uur uit (omdat ik even helemaal klaar met alles ben) totdat ik mij besef dat ik nog iets door moet sturen, anders vergeet ik dat weer.. Moe plof ik neer op de bank, naast m’n vriend, kijkend naar de Voice.
week

Zaterdag.
Vroeg. M’n wekker ging om 06.43 want vandaag werk ik bij m’n ouders in de Groentehal. Acht uur beginnen en dat betekent dat ik niet echt de vrolijkste ben, maar al snel probeer ik dat om te zetten. Ik had ook een mooi vooruitzicht… namelijk pannenkoeken eten!! Daar had ik al de hele week zin in! Samen met de hele familie van m’n vriend een pannenkoek gegeten (geen toetje genomen, goed he). Daarna door naar de verjaardag van een vriendin, iedereen weer even gesproken, maar echt lang blijven kon ik niet, omdat ik toch best wel weer een beetje moe was. Af en toe voel ik mij net een oud wijf. Terug naar huis, chocolade gegeten (had ik net zo goed wel een toetje kunnen nemen) en Wie is de mol terugkijken! Ik denk Jan of Loes of Ruben.. jullie?
week

Zondag.
Laatste dagje. Weer een wekker gezet omdat ik de Body Jam les nog even wilde doornemen voordat ik hem ging geven. Door naar de sportschool en gelukkig ging het allemaal goed! Douchen en in de auto naar Bataviastad samen met mijn lieftallige vriend. Hele middag heerlijk rondgelopen, twee broeken gekocht (ja zeker, mijn goede voornemens werken) totdat ik toch wel moe begon te worden. Ik was nog wat broeken aan het passen (omdat ik wat kilo’s kwijt ben zitten m’n broeken allemaal niet goed meer) maar ik had er geen zin meer in. Meneer van de winkel: “Heb je alles kunnen vinden? Zitten ze goed?” Ik: “Nee. Maar ik heb ook geen zin meer om te passen. DOEI!” Dat doei zei ik niet, maar dat dacht ik wel. Terug naar huis, gegeten, even geslapen en de klerezooi die ik heb gemaakt, maar even opgeruimd. In 1 dag kan er ineens een bom op m’n kamer ontploffen. Deze blog afgemaakt en nog even XCORE doorgenomen…
week

Want vandaag begint alles gewoon weer gezellig opnieuw. Ik begin alleen deze ochtend met XCORE en Body Pump geven.. Wish me luck! Fijne week allemaal!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: