Ja. Het sneeuwt!
Uitstapjes

JA. Het sneeuwt!

11/12/2017

Hey you!

JAHOOR, de eerste sneeuwvlokken zijn gevallen! En wat voor een paar.. Niet dat je vraagt van: sneeuwt het nou? Je ziet ze gewoon! Zaterdag wat natte sneeuw, maar zondag bleef het gewoon liggen. Dat veroorzaakte natuurlijk een hoop rep en roer in ons koude kikkerlandje want ja, het sneeuwt. HALLO, HET SNEEUWT!

Ik had zondag (gister dus) met wat vriendinnen van de dansacademie afgesproken om in Utrecht te gaan high-teaen. En hoe krijg je nou beter het ultieme schoolgevoel terug dan met het OV te gaan? M’n vriend was zo lief geweest om mij naar station te brengen dus ik hoefde alleen nog maar een kwartiertje met de trein. Easy toch? Op de heen weg was er eigenlijk nog niet zoveel sneeuw gevallen.. maar op de terug weg oei oei.

Eenmaal aangekomen bij de Yoghurt Barn werden we al snel volgeduwd met super veel lekkers (echt een aanrader! Zo zo zo onwijs genoten! Kijk dan al die taartjes! Ik zou er zo straks weer heengaan). Het begon steeds harder te sneeuwen, het leek serieus wel een sneeuwstorm. Wij alles naar binnen gepropt, bijgepraat, nog meer gegeten en daarna terug naar centraal. OVERAL werden foto’s gemaakt. Van fietsen, van bomen, selfies, mensen die van andere mensen foto’s maken en wij deden daar gewoon keihard aan mee. Want wees eerlijk, hoe mooi is het uitzicht? Instagram vol gebombardeerd, want iedereen heeft gezien dat het nou sneeuwt en ook hier deed ik gewoon lekker aan mee. Want ja, het sneeuwt.

Ja. Het sneeuwt!

De volgende missie: terug naar huis. Heel de NS van slag, of course. Ik ga ook weer een keer met het OV. Nooit meer. Niet eens dat ik er last van had, maar al die mensen die vastzaten op station, zielig gewoon. Ik heb echt medelijden met jullie hoor. Niks is erger dan vastzitten in de kou, met nog heel wat andere mensen. Thank god reed mijn trein gewoon terug. Ik was binnen no-time weer bij m’n eindstation en zat veilig in de auto. En owja, daar sneeuwde het ook!

Nou nog terug. Lieve mensen, er ligt sneeuw, het is glad, rijdt dus voorzichtig. Maar ook weer niet te voorzichtig. Of blijf gewoon binnen dat kan ook. Een paar ongelukken op de weg, dus omrijden, gelukkig net op tijd voor AJAX. Niet dat ik heb gekeken. Ik haat voetbal, nou niet echt heel erg, gewoon het woordje bal. Ik heb braaf zitten leren voor m’n yoga examen maar m’n lieve vriendje wilde het graag zien. Gelukkig hebben ze gewonnen en is alles goed afgelopen.

Maar heel eerlijk. Wat geeft het toch een prachtig uitzicht. Heerlijk om zo wakker te worden. Een echt wintergevoel en kerst komt steeds dichterbij.. zou het dan eindelijk?? Een witte kerst? Ik zit vandaag in ieder geval veilig binnen, m’n to do listje af te werken. Nummero 1 kan ik al afvinken!

Hoe was jouw weekend? Ook nog sneeuw gezien?
Ja. Het sneeuwt! Ja. Het sneeuwt!
-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: