Fameuz
Uitstapjes

(Fameuz) Model voor 1 dag, of meer?!

30/11/2017

Hey you!

Een paar weken geleden stond ik nu rond dit tijdstip in Amsterdam bij de Magere Brug in een T-shirt en ik had het koud. Waarom doe je dan geen jas aan zal je denken? Ik leg het je uit!

Er werd op Facebook een oproep geplaatst door een vriendin van mij: Modellen gezocht voor het merk Fameuz op een donderdag! Nou is donderdag mijn enige dag waarin ik de hele ochtend vrij heb, dus ik reageerde: JAA IKKE! Ik ben alleen helaas geen echt model, al zou ik dat wel willen. Maar dat was gelukkig geen probleem! Gelukkig maar, want ik werd uitgekozen samen met nog een andere vriendin van mij (jeetje wat heb ik toch veel vrienden he).

De shoot werd gedaan voor het merk Fameuz, wat door Joyce Boonders is opgezet. Samen met haar zusje Ilse maakt ze de mooiste tassen, leuke haarbanden, verkoopt ze accessoires die je moet hebben en maakt ze sinds kort ook truien en T-shirts. Die moesten natuurlijk allemaal op de foto, om te laten zien hoe tof alles staat! En echt respect voor de echte modellen, want zelfs in alleen een trui had ik het al ongelofelijk koud. Al probeerde ik dat een beetje te verbloemen, want niet echt lukte.

Na een paar uur en ik gok honderden foto’s verder, zijn er al best leuke resultaten uit gekomen! Ik merkte dat ik het eigenlijk ook heel leuk vind om voor de camera te staan. Vooral met een gezellig team om je heen. Joyce weet precies wat ze wil, na wat verhalen te hebben gehoord is ze ook echt een inspiratiebron. Je moet vooral iets doen waar je hart in ligt, doen wat het juiste voelt voor jou. Iets waar ik ook zeker voor sta. Met de juiste mensen achter je, een creatief brein en doorzettingsvermogen kom je er wel! En kijk eens naar al deze fanTAStische producten.

Daarom is het ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de web shop van Fameuz! Ik heb in ieder geval 2 tassen, een haarband en natuurlijk die pet gescoord. Voor als je mij volgt op instagram, is die pet je vast al opgevallen. Ik ga er nog net niet mee naar bed! Al met al: een super geslaagde dag! Ik heb sowieso besloten om alle dingen die ik leuk vind ook gewoon echt te doen. Net als schrijven en het werk dat ik doe. Ik haal zoveel voeldoening uit die dingen dat het mij echt gelukkig maakt. Dus voor als iemand ooit nog een soort van model nodig heeft? Here I am!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: