Persoonlijke update Sport

Ruggengraat week 12: THE END. Of toch niet..

27/11/2017

Hey you!

Laatste week Ruggengraat (dacht ik, lees verder) en ik wilde er helemaal voor gaan. Maandag begon goed, dinsdag wel oké, woensdag stopte m’n lichaam ermee. (Dat rijmt) Ik was gewoon op. Donderdag alleen maar op de bank gelegen zodat ik vrijdag wel weer aan de slag kon, maar ook dat viel zwaar. Ik werd even terug geroepen.

Daarom afgelopen week ook niet getraind, ik wilde m’n lichaam niet nog meer kapot maken. Wel 4 keer Pump gegeven en 1 kwartaal workshop meegetraind, dus dat telt op zich ook wel als trainen toch? Vier keer in het jaar worden nieuwe releases van Les Mils Body Pump aangereikt, waar je een masterclass krijgt met allemaal nieuwe informatie. Super interessant dus en ook gewoon verplicht als je legaal Body Pump wilt blijven geven. Vijf uur Pump in de week is niet niks en daarnaast riep m’n lichaam de hele week om CHOCOLADE! Niet goed! En al helemaal niet als het ook in huis aanwezig is. Die repen Tony’s waren van mij, hoppa in m’n buik opgeslagen.. en nu de grap: ik was nog afgevallen ook! Vaker chocolade eten dus.

YES de laatste week. Zondag groot feest! Het is voorbij, we hebben het overleefd! (Ik deed, of blijkbaar nog steeds doe, dit programma samen met mijn vriend daarom de we-vorm) Dus wat heb ik gegeten: chocolade pepernoten, cupcake, kaas, nog meer pepernoten, Starbucks gedronken en ik ben vast nog wat vergeten. Cupcake was trouwens wel oke, niet denderend dus geen aanrader, ook al ziet het er erg verleidelijk uit…

MAAR NOU BLIJKT… Ruggengraat duurt geen 12 weken maar 3 maanden. Ik krijg potverdikkeme vanochtend een mailtje met: je laatste week is aangebroken. Als je nog drie maanden verder wilt blablabla.. NEE!! Dat hadden we niet afgesproken!! Ook echt helemaal GEEN ZIN meer in. Dus zeker niet om dit nog 3 maanden te verlengen, ik ben niet gek! Domper op de maandag ochtend. Ik was van plan om een blog te schrijven over afgelopen periode inclusief before & after foto (want hey, als je dat niet doet hoor je er niet bij). Maar dat moet ik nog een week uitstellen. IK BAAL.

Nou twijfel ik of ik de hele dag in m’n bed blijf om te gaan schrijven, yoga te leren, series te kijken, luisteren naar kerstmuziek of ik straks even ga sporten. We gaan het zien!

-IK-

ps. Ik baal

No Comments

    Leave a Reply