Ruggengraat
Persoonlijke update Sport

Ruggengraat week 8: Liep anders dan verwacht..

30/10/2017

Hey you!

Zoals jullie hier gelezen hebben ben ik begonnen met Ruggengraat. Week 9 is vandaag aangebroken, dus het wordt tijd voor een terugblik naar week 8. Klaar voor?

Eten is gewoon zo lekker
Tja, deze week heb ik mezelf even laten gaan en dan kan je het maar beter gelijk goed doen. Van de meeste danslessen had ik vakantie, dus meer tijd voor mezelf, maar ook meer tijd om te… eten! Het begon goed maar het liep al snel uit tot een vreetfestijn. Geitenkaas, patat. kroket, witte bolletjes met hagelslag zeezout (OMG dit moet je gegeten hebben in je leven), een klein stukje chocolade, een groter stukje chocolade en uiteindelijk was de zak die ik hier had gekregen, ook leeg. Spijt? Nee.

Alle remmen los
Ik was de afgelopen weken zo goed bezig met Ruggengraat, dat ik dit wel even nodig had. Vorige keer was ik in een week tijd 1 kilo afgevallen, waar ik zelf best even van was geschrokken. Nou ik kan je vertellen, vanochtend stond ik op de weegschaal en er is weer 0,9 kilo bij! Spijt? Nee nog steeds niet. Iedereen verdient het wel eens om even los te gaan toch?! Vooral als het verder zo goed gaat. Afgelopen week ook minder gesport, minder lesgegeven dus misschien heeft het daar ook mee te maken. M’n lichaam is weer tot rust gekomen en dat is eigenlijk wel het belangrijkst. Dan kunnen we deze week weer knallen!

Terug naar normaal
Want het is zeker niet zo, dat ik alles heb opgegeven. Deze week gewoon weer normaal eten (dat is het plan tenminste) en weer al m’n lessen oppakken. Ik kom dan ook net uit de sportschool gerold, even een lesje XCORE meegedaan en zelf getraind. De afgelopen weken kreeg ik ook steeds meer complimenten van mensen die vragen of ik slanker ben geworden en dat ze mijn spieren zien groeien (wat wil je nog meer?!). Dus vol goede moed beginnen we deze week. Week 8 liep anders dan verwacht maar week 9 gewoon weer gezond leven! Nog 3 volle weken te gaan, dus nu echt alles eruit halen.

Wisten jullie al dat ik de XCORE opleiding zelf afgelopen maand heb gevolgd? Ik wacht nog steeds op de uitslag daarvan.. Zodra ik die weet, vertel ik jullie meer over XCORE. Als het goed is, komen er nog meer leuke dingen aan. En gister had ik mijn Power Yoga Level II examen en….. die heb ik gehaald!!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: