Uitstapjes

My First Ladies Night

26/10/2017

Hey you!

Begin deze maand voor het eerst van m’n leven naar de Ladies Night in Pathe Arena geweest…. En ik vond het FANTASTISCH! Eindelijk is een avondje ontspannen met m’n beste vriendinnetje. Ik was er nog nooit geweest en nu ik toch allemaal nieuwe dingen aan het doen ben, kon dit er ook nog wel bij!

Toen we binnen aankwamen was ik alleen wel een beetje teleurgesteld… Ik ben altijd erg gevoelig voor de woorden: leuke goodiebags, gratis verrassing (sowieso het woordje gratis) en korting doet het helemaal goed bij mij. Mij kan je alles wijs maken, ik trap er toch wel in. Maar waar was nou die goodiebag die wij zouden krijgen? Hmm. Oke dan maar een flesje drinken halen en naar boven, meteen door naar de film. Boven aangekomen keek ik verbaasd op: allemaal winkels! (het waren kraampjes met een paar spulletjes, maar hey, meestal zie je dat niet in de bios dus er ging een wereld voor mij open)

Eenmaal in de zaal aangekomen stond hij daar dan eindelijk op mij te wachten: de goodiebag! Ik was al bang dat ik die even gemist had.. En wat een spullen zaten erin! Dat flesje drinken hadden we sowieso niet hoeven kopen, want dat lag al helemaal klaar inclusief genoeg chocolade om een voorhoofd vol pukkels te kweken. Nou zit ik dus in m’n Ruggengraat periode (zoals je hier leest) dus chocolade zat er voor mij niet in, het enige wat een beetje verantwoord was, waren de ontbijtgranen van bolletje. Ik herhaal: een beetje, want eigenlijk is alles van bolletje slecht. (of beter gezegd: niet echt verantwoord)

Ik was er zo van onder de indruk dat mijn vriendinnetje en ik maar meteen de volgende ladies night hebben geboekt in november, nu al zin in! Als klap op de vuurpijl werden er ook nog allemaal leuke prijzen verloot. Nouja zeg, voor dat geld?! Dus wij hadden de kaartjes voor onze volgende bioscooptrip geboekt, kon je die kaartjes ook winnen. Dus als tip voor de volgende keer: eerst afwachten of je iets wint. Uiteindelijk niks gewonnen, helaas..

Terug in de auto kwam op de radio: “Sexy als ik Dans” en wij gingen helemaal los, onze avond kon niet meer stuk. Eenmaal thuis aangekomen helemaal enthousiast iedereen over deze avond verteld en de film Home Again is echt een aanrader! Fantastisch grappige film en een heerlijk ontspannen avondje uit! Zoals je hebt kunnen lezen: Mijn avond kon niet meer stuk!

-IK-

1 Comment

  • Reply
    Lisanne
    27/10/2017 at 18:40

    Haha lekkerding ben jij ook! Zin in eind novemberrrr xxx

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: