werk
Persoonlijk

More of Me

24/10/2017

Hey you!

In mijn eerste blog vertelde ik dat ik het druk heb met m’n werk. Maar wat doe je dan allemaal? Laten we bij het begin beginnen..

Mijn ouders hebben een groente en fruit winkel in Vinkeveen. Daar werk ik vanaf m’n 13e levensjaar en daar werk ik nu nog steeds! Niet omdat het m’n lust en m’n leven is maar er komen veel leuke vaste klanten en het is gezellig om met m’n familie te werken. Naast m’n beide ouders werkt m’n kleine zusje er namelijk ook! En ik ben ook gewoon niet te missen want ik kan: klanten helpen, salades maken, allerlei groente en fruit snijden, vriendelijk zijn, de facebook pagina bijhouden en ook heel goed de telefoon opnemen (misschien dat wel meerdere mensen dat kunnen maar oke, het hoort er bij)

Na de HAVO, waar ik lekker lang over heb gedaan, want ik vond leren stom. Ben ik naar de dans academie gegaan (leuk verhaal: voetbal, tennis, badminton en gym geprobeerd maar ik was bang voor de bal of kwam niet over de bok heen. Toen maar gaan dansen en daar wel een beetje talent voor). Dans academie afgerond, ook een jaartje langer over gedaan vanwege een blessure (dat verhaal komt nog) en aangenomen op nog een dansacademie! Na lang twijfelen toch maar niet gedaan want m’n stage wilde mij heel graag houden en een vriendin van mij had ook een hele leuke dansschool opgezet. Om nou nog een 4 jarige opleiding te doen die ik waarschijnlijk ook weer niet in 1 keer haal, had ik niet zo’n zin in.

Dus nu, geef ik dansles op twee verschillende dansscholen. De ene dansschool is een mega grote sportschool met een Grand Cafe, dus het leek mij een goed idee (hey dat rijmt) om voor m’n danslessen daar te werken. Dus daar maak ik af en toe hele lekkere koffie. Daarnaast ben ik yoga opleidingen gaan volgen om mijzelf te blijven ontwikkelen en gewoon omdat het mega interessant is (komt zeker nog een blog over). Dan nog 1 ding: afgelopen zomer heb ik de Body Pump opleiding van Les Mills mogen volgen. Dus 3 uurtje Body Pump rekenen we er ook nog bij! Genoeg om over te schrijven dacht ik zo.

Waar ik druk mee ben? Vooral met m’n werk, allemaal verschillende dingen maar wel super leuk en uitdagend. In 1 week geef ik: 17 danslessen, 3 Body Pump lessen en 1 yoga les, daarnaast sta ik in de uren die ik over heb in het Grand Cafe of de Groentehal. Als laatste houd ik ook heel erg van eten en slapen. Dat was het allemaal wel zo’n beetje..

-IK-

 

No Comments

    Leave a Reply