blog
Persoonlijk

Blog #1. Where it all started..

22/10/2017

Lieve Lezer(s),

(ik hoop namelijk dat meer dan 1 persoon dit leest)

Laat ik eerst even beginnen met een kleine introductie over me, myself and I. Welkom allemaal, mijn naam is Isabella, 23 jaar (inmiddels 24) en kom uit het welbekende Wilnis (dorpje tussen Amsterdam & Utrecht). Afgestudeerd aan de dansacademie, waardoor ik nu veel dansles geef. Daarnaast ook bezig met yoga en veel in de sportschool te vinden!

Een tijd geleden kom ik de sportschool een bekende tegen: “Ik ben jullie boek aan het lezen en ik vind het heel mooi!” Voordat je/jullie denken: Huh is ze een bekende schrijfster? Nee. Zes jaar geleden heb ik samen met mijn beste vriendin een boek geschreven als profielwerkstuk genaamd: Vet Ziek/ Vet Beter. Wat ging over hoe mijn oma is overleden aan een ziekte en m’n vriendin haar tante is hersteld. We hadden in ons hoofd om daar even beroemd mee te worden, helaas is dat mislukt en hebben we alles maar even zo gelaten. Ook was het de bedoeling dat we de prijs wonnen voor beste profielwerkstuk. Helaas is dat ook niet gelukt, iemand die haar profielwerkstuk over criminelen had geschreven was beter..

Toen besefte ik mij opeens weer hoe leuk ik schrijven vond en nog steeds vind! Ik ben zo druk met m’n werk dat ik soms niet meer weet hoe leuk ik andere dingen ook vind. Begrijp mij niet verkeerd, al het werk dat ik doe is ook super leuk. Dat is een beetje mijn probleem: Ik vind alles leuk, wil ook alles doen en dan ook gelijk voor de volle 100%, waardoor ik vaak helemaal gesloopt ben.. Gelukkig krijg ik er ook veel energie van en is het voor een goed doel!

Ik had al een tijdje in m’n hoofd om een blog te gaan beginnen en nu ga ik het dus ook gewoon lekker doen! Deze eerste blog staat dus ook al een tijd in m’n telefoon. Ik moest alleen nog even de ballen vinden om hem online te gooien en sowieso even uit te vogelen hoe dit allemaal werkt.

Dus welkom in mijn leven! Wat je van mij kunt verwachten? Blogs over dingen in het dagelijks leven, sport, opleidingen, situaties, struggles, misschien soms wat tips, helaas niet veel recepten want koken doe ik bijna nooit. Ja volgens een recept die ik dan van iemand anders jat, dus dat heeft niet zoveel nut.

Meer over mij weten? Klik dan hier. Als er vragen zijn hoor ik het graag!

-IK-

 

4 Comments

 • Reply
  Hans Streefkerk
  25/10/2017 at 13:07

  Beste Isabella,
  Erg leuk dit allemaal over je te lezen.
  Ik blijf je berichtjes nog altijd volgen.
  Ga zo door.

  • Reply
   isabellakok
   25/10/2017 at 16:12

   Leuk om te horen!

 • Reply
  Dolph
  27/10/2017 at 16:55

  Wat leuk om dit te lezen en je zo meer leren kennen. Inspirerend zoveel energie, interesses, en je wil om mensen te helpen! Ik ben zelf geen blog reader but will try to log and be updated from time to time. Best wishes with your new endeavor!

  • Reply
   isabellakok
   27/10/2017 at 17:56

   Super lief, dankjewel! Ik zal af en toe wat linkjes op facebook zetten!

Leave a Reply